Használtok tabletet?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mekkorát, és milyen márkájút?
Telefonálásra is használjátok?
2023. okt. 22. 17:03
1/7 anonim válasza:
Nekünk nincs, van notebook, asztali gép, meg okostelefonok
Ezek lefedik annyira a feladatokat hogy tabletra nincs szükségünk
2/7 anonim válasza:
Nem.
Elég a telefon és a laptop. Bár most gondolkodok egy Lenovo Smart Paper beszerzésén.
3/7 anonim válasza:
Van, hogy a laptopot nem akarom magammal vinni, de a telefonnál nagyobb kijelzőre lenne szükség.
Ilyenkor bedobom a tabletet a hátizsákba.
4/7 anonim válasza:
Igen, kb. 8 éve, az utóbbi 6 évben Windows-zal, kb. 1 éve egy 10,5"-es Surface Go 2-t. 1-2 Messenger hívást fogadtam már vele kihangosítva.
5/7 anonim válasza:
Nekem van. Most éppen egy Apple márkájú. Főképp tartalomfogyasztásra használom mivel a telefon túl kicsi és a laptop túl nehéz hogy mindig cipeljem. Jó dolog. Az viszont biztos hogy nem érdemes túl olcsón venni. Enyém 130K körül volt és nagyjából ez az a szint ami már korrekt minőség és prociban is jó. Az abszolút minimum ár 80 ezer Ft. Mivel ez alatt már a kijelők is egyre rosszabbak és az a tablet legfontosabb része. Én a Samsung és Apple márkákat ajánlom. Csak jó tapasztalatom volt velük. Amúgy is a két legnagyobb tabletgyártó.
6/7 anonim válasza:
van, 10.1 samsung
este netezésre + video nézésre használom
7/7 anonim válasza:
Van 2 is egyik egy régi Samsung A10 meg egy új Samsung S6 Lite 2022 .
Filmet nézek rajta ,tanulók .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!