Ti használtok jelszót vagy feloldó mintát vagy más egyebet telefonon vagy tableten? Ha igen, ki tudja még rajtatok kívül?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 19:29
1/19 anonim válasza:
Én igen de csak én tudom mert olyan hosszú, hogy senki nem tudja megjegyezni. Pontosan 68 számjegyből áll :)
2/19 anonim válasza:
Nem.
Bekapcsoláskor van PIN-kód, de képernyőzárra nincs ilyen.
3/19 anonim válasza:
Amíg Androidom volt, feloldó mintát használtam, amit max. havonta lecseréltem. Mióta iPhone-om van, Touch ID-t használok.
5/19 anonim válasza:
Androidos telefonom van, de semmi extra, csak simán a PIN-kódot kéri, azt pedig csak én tudom.
6/19 anonim válasza:
Feloldómintám van elég bonyolult.De minden telefont fel lehet törni, csak az adatok nem maradnak meg
8/19 Gazell válasza:
Nekem 4 számjegyből áll, mindenki tudja akinek kell, csak azért can, hogy az öcsém Nehogy felhívjon valakit 😄
9/19 anonim válasza:
Ujjlenyomat olvasót használok. Más is tud az ujjamról de csak én tudom használni..
10/19 anonim válasza:
Van minta, de ha valaki a fény felé fordìtja lâtja a képernyőn a z mintàt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!