Ti használtok jelszót vagy feloldó mintát vagy más egyebet telefonon vagy tableten? Ha igen, ki tudja még rajtatok kívül?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 19:29
11/19 nemcso válasza:
Mintát használok. Mivel céges és céges intranetes rendszerekhez és fájl szerverekhez is hozzáférek, így ha akarom, ha nem 90 naponta kell változtatnom a mintán.
A mintát csak én ismerem.
12/19 anonim válasza:
PIN kód, de változtatni kell, mert előbb utóbb ugyis lenézi valaki.
EGYÉBIRÁNT meg van egy Xiaomi Mi Band 2 ami azt tudja, hogy a XIaomi telefonoknál nem kell a kód, ha a körkötő a közelben van.
Kevés ember elég intelligens, hogy ránézésre felfedezze az összefüggést :(
14/19 Trevor. válasza:
4 számjegyű kód van beállítva, de az ujjlenyomatolvasó miatt ritkán használom (pl. ha vizes/izzadt a kezem és nem akarja a szenzor felismerni az ujjam vagy mivel hátlapi leolvasó, ezért ha az asztalon van a telefonom, nem fogom minden egyes feloldásnál felemelni). Rajtam kívül haverom tudja, más nem.
15/19 anonim válasza:
Ujjlenyomatolvasó mellett Knock Code (LG G6). Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, ha vizes a kezem, akkor énis a Knock-ot használom.
Rajtam kívül havernak van benne az ujjlenyomata.
16/19 Alex Fly válasza:
Ujjlenyomat illetve minta. És miért kellene másnak tudnia?
17/19 anonim válasza:
#1, mi a fene? Én megelégszem egy 10 számjegyes PIN-kóddal.
19/19 anonim válasza:
5-jegyű pin + ujjlenyomat + arcfelismerés + alkalmazás-zár
Nekem ezek vannak. Senki más nem tudja a PIN-em.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!