Milyen falibeszélőt vegyek?
A lányomnál láttam egy kerek valamit a falon, aminek azt mondta, hogy "OK Google" és az lejátszotta, amit kért zenét.
Megtudtam, hogy ezekből van több féle, Alexa, Google, meg stb. Melyik milyen, melyiket érdemes megvenni, mert nagyon megtetszett.
Kedves kérdező!
Igen van Alexa is Google is, sőt Siri is.
Az Alexát az Amazon, a Google hangaszisztenst értelemszerűen a Google, a Sirit meg az Aple működteti.
Ahhoz hogy indítsál egy zenét például rajta például a Spotyfi segítségével, kell lenni egy aktív Spoty előfizetésednek is.
Alexával alap esetben tudsz társalogni, tudsz kérdezni tőle, amire tud válaszol, kérhetsz tőle ébresztőt, meg relaxálhatsz a háttérhangjain.
De ha mást is akarsz, akkor össze kell kapcsolgatni a fiókregisztrációidat Alexával, Google-el vagy Siri-vel.
Én Alexát használok főleg, hozzá vannak adva a villanykapcsolók, a redőnyök, házimozi, kamerák, hőmérők és még sorolhatnám, de ebben az esetben minden eszköznek kompatibilisnek kell lenni vele, és össze kell kapcsolni, másképp nem tudod vezérelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!