Ha egy elektromos rollerre rá teszek egy zsámojt vagy bármit amire rá lehet ülni, azért büntetnek ha úgy közlekedek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 16:22
21/26 A kérdező kommentje:
Na jó elég, szerintem lehet érteni amiket akartam is, és gondolom el is jutott hozzátok. Szóval köszönöm a hasznos válaszokat. Igazatok van egyebként tényleg nem írtam helyesen, de én úgy gondolom hogy egy anonim oldalon, annyira ez nem jelentős dolog. Nyílván egy hivatalos helyre helyesen írok.
2023. okt. 11. 21:06
22/26 Szervizmérnök úr válasza:
Sajnálatos, hogy tovább értetlenkedsz.
Ha te egy fórumos jellegű felületen (ahol lenne idő normálisan írni) másokat idegesítesz, igénytelen írással, az egyszerűen nem szép dolog.
Mintha dohányfüstöt fújnál mások képébe.
Vagy mondjuk közlekedési szabályokat sértenél olyan szinten, ami már arcátlanság, másokkal szemben.
Lehet ezt csinálni, legfeljebb terelődik a téma, felesleges viták keletkeznek, nem kap esetleg megfelelő választ a kérdező.
23/26 A kérdező kommentje:
Nem értetlenkedek
2023. okt. 12. 10:47
24/26 A kérdező kommentje:
És, igen ebben igazad is van hogy k*rva idegesitő amikor valaki helytelenűl ír, de most pl azzal nincs próblemám, ha valaki nem tesz vesszőt a mondatok után vagy ha ilyesmi. De azzal igen, ha nincs ékezett írva vagy ilyesmi, vagy ha nem lehet ki olvasni, amit az illető ír. DE ha valaki csak helytelenűl ír DE értelmezni lehet amit mondani szeretne azzal én szerintem nem kéne próblémázni.
2023. okt. 12. 10:55
25/26 anonim válasza:
"nyilván hivatalos helyre helyesen írok"
Ez a hozzáállás mindent megmagyaráz, és téged minősít. 😛
26/26 A kérdező kommentje:
Most akkor rossz ember vagyok ebből az jön le? Hát kössz nagyon jól esik
2023. okt. 12. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!