Ha egy elektromos rollerre rá teszek egy zsámojt vagy bármit amire rá lehet ülni, azért büntetnek ha úgy közlekedek?
A roller eleve szürkezóna, nincsen rendesen szabályozva. Évek óta ígérgetik, hogy készül az új kresz, amibe már tényleg belekerül, de még mindig semmi nyoma ennek.
Ha normálisan rögzíted azt az ülést, akkor szerintem nincs vele gond.
Aki nem tudja helyesen leírni, hogy ZSÁMOLY, az ne barkácsoljon.
Üljön otthon a fotelben, és nézegesse a nyelvtankönyvet.😜
Minek állni, mikor ülni is lehet.
Mikor nézegettem a rollereket vételi szándékkal, olyat választottam volna, amihez van gyári ülés, persze levehető. Talán kényelmesebb.
Értem.
Tehát annyira sietsz, hogy nincs időd egy betűt korrigálni, de amikor szólok a hibáért, akkor képes vagy kettő választ is írni, ami összesen több mint 50 betűből áll.
Logikus.
Nincs több kérdésem, siess tovább! 😂
Sietni lehet, de akkor vállalod az intelligens világ megvetését, lenézését, sok esetben önmagadnak is hátrányt okozva. Például, nem kapsz választ valakitől, aki tudna segiteni, de igénytelen embernek inkább nem.
Netikett szerint, olyan felületeken, ami nem chat jellegű, azaz van idő normálisan írni, ott illik is normálisan írni, másokat (igényes embereket) nem idegesíteni, témát ezáltal nem elterelni.
Ez az elvárás szerepel több fórumszabályzatban is.
Rögzìtèssel megoldható, de elèg kotorèk cigány fìling 😅
Szóval azèrt kèszülj fel, hogy lehet utánad èneklik a macskajaj zenèjèt ahogy csapatod az úton. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!