Ha egy elektromos rollerre rá teszek egy zsámojt vagy bármit amire rá lehet ülni, azért büntetnek ha úgy közlekedek?
Ha az a zsámoly nem a roller gyári tartozéka akkor szólhatnak érte. Főleg ha nagyon látszik hogy nem gyári a cucc.
Ja és nem tök jó ötlet. nagyot lehet borulni egy ilyennel ha leszakad róla a zsámoly.
Ha csak rá van dobva mindenféle rögzítés nélkül az egy kicsi úthibánál is kiugrik alólad garantáltan, vagy annyira megbillen hogy megzavar és már borulni fogsz.
Nem éri meg ilyenekkel szórakozni, mert azért a saját testi épséged múlik rajta, és nem csak azt kell nézni hogy büntetnek-e érte vagy sem.
Barkácsolni ne akarj szerintem, de láttam ilyen járművet, gyári tartozékkal.
De lehet, hogy a vezetőjének jogosítványa is volt / van segédmotoros kerékpárra. Ez már nem roller, szerintem. Ha jól tudom.
Azért ez általában nem olyan ejnye-bejnye dolog szerintem.
Ha azt mondja, hogy hivatalból kénytelen megbírságolni, jogosítvány nélküli vezetés miatt, akkor ráfáztál. De nem tudom pontosabban megmondani, talán itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!