Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha egy elektromos rollerre rá...

Ha egy elektromos rollerre rá teszek egy zsámojt vagy bármit amire rá lehet ülni, azért büntetnek ha úgy közlekedek?

Figyelt kérdés

2023. okt. 10. 16:22
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
A kérdésem komoly mert szerintem tök jó ötlet de ha nem is közlekedni vele de mondjuk egy faluban vagy valahol jó poén lehet vele menni így
2023. okt. 10. 16:27
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a zsámoly nem a roller gyári tartozéka akkor szólhatnak érte. Főleg ha nagyon látszik hogy nem gyári a cucc.

Ja és nem tök jó ötlet. nagyot lehet borulni egy ilyennel ha leszakad róla a zsámoly.

2023. okt. 10. 16:46
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak rá van dobva mindenféle rögzítés nélkül az egy kicsi úthibánál is kiugrik alólad garantáltan, vagy annyira megbillen hogy megzavar és már borulni fogsz.

Nem éri meg ilyenekkel szórakozni, mert azért a saját testi épséged múlik rajta, és nem csak azt kell nézni hogy büntetnek-e érte vagy sem.

2023. okt. 10. 16:59
 4/26 A kérdező kommentje:
De persze rá lenne rögzitve
2023. okt. 10. 17:12
 5/26 A kérdező kommentje:
Vagy ha rendelek hozzá ilyen rollerre rögzithető ülést akkor is büntetnek?
2023. okt. 10. 17:12
 6/26 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mikor és miért fognak megbüntetni.
2023. okt. 10. 17:48
 7/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Barkácsolni ne akarj szerintem, de láttam ilyen járművet, gyári tartozékkal.

De lehet, hogy a vezetőjének jogosítványa is volt / van segédmotoros kerékpárra. Ez már nem roller, szerintem. Ha jól tudom.

2023. okt. 10. 18:46
 8/26 A kérdező kommentje:
És ha tegyük föl rá teszek egy ülést a rollerre milyen büntetést adnak ezért? Elnézik elöször egy enyhe benyhével?
2023. okt. 10. 19:40
 9/26 anonim ***** válasza:
Igen, enyhén elveszik a jogsid hogyha van. Ha nincs, akkor meg az árát.
2023. okt. 10. 20:01
 10/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Azért ez általában nem olyan ejnye-bejnye dolog szerintem.

Ha azt mondja, hogy hivatalból kénytelen megbírságolni, jogosítvány nélküli vezetés miatt, akkor ráfáztál. De nem tudom pontosabban megmondani, talán itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes

2023. okt. 10. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!