Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A ps4 cd-s játék hogyan tud...

A ps4 cd-s játék hogyan tud cd nélkül futni, van valami újítás a konzolon, hogy ne kelljen mindig a lemez?

Figyelt kérdés

A ps4 konzollal kapott cd-s játék (ratchet and clank) korábban csak a cd berakása után indult el. Van még pár cd-s játékunk, amik szintén csak a lemezzel hajlandóak működni. De kb 1 hónapja a kisfiam váltogatta a játékokat, és miután megunta az épp benne lévő játékot kipróbálta, hogy a másik elindul-e? Probléma nélkül futott a gépen, miközben a cd a kezemben volt.

Ez most valami újítás a gyártótól? Mert mi nem töltöttük le ezt a játékot, és a többi cd-s játék nem indul el lemez nélkül.

2023. szept. 30. 06:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabadna futnia lemez nélkül hiszen akkor elég lenne egy lemezt venni és körbe lehetne adogatni ingyen. Általában ilyesmi akkor szokott történni ha a játék megvan valamilyen más forrásból is pl PS+ előfizetés? Ilyenkor a rendszer látja, hogy "megvetted" digitálisan és nem kell a lemez.
2023. szept. 30. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

A lemez a jatek fajlok mellet az eredetiseg megerossitesere is szolgal.

Ez a funkcio elsok kozott indul el, es miutan megvan a pozitiv visszaigazolas, utanna a rendszer nem kerdez ra tobbet, a jatek meg a betoltott memoriabol fut. Ezert lehet a lemezt kivenni.

2023. szept. 30. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam ahogy ti leírtátok. Nincs ps plusz előfizetésünk sem.

A PlayStation magason van, mert a tv mellett csak ott volt helyünk, kicsi lakás. Szóval a játékcseréhez létra kell.

Van egy Gta lemezesünk, azzal jatszott a fiam, és mire előszedtem a Rachet lemezt addigra már elindult maga a játék. Mi meg csak pislogtunk, hogy mi van? Szóval nem volt a lemez egyáltan a játékban, nem tudott onnan "bootolni".

2023. szept. 30. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Egyik éven (azt hiszem 2020-ban vagy 2021-ben) ingyen lehetett aktiválni a Ratchet&Clank játékot a PS digitális storeban minden felhasználónak, PS+ nélkül is. Ha abban az időben hozzáadtátok a könyvtárhoz, akkor digitálisan is megvan, tehát nem szükséges hozzá a lemez. Más magyarázatot én se találok rá. Nézd meg, hogy a PS storeban meg lehet-e még venni a játékot, vagy már azt írja, hogy a könyvtáradban van.
2023. okt. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!