Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Telekomtól megéri laptopot venni?

Telekomtól megéri laptopot venni?

Figyelt kérdés

Szerződésújítás kapcsán lenne lehetőségem venni 76 ezer Ft-ért laptopot - új ára 115-120 körül mozog.

Azonban egy barátom azt mondta, hogy nehogy megvegyem, mert a telekomos gépek rövid időn belül (3-6 hónap) tönkremennek. A Telekom a legolcsóbb legrosszabb gépeket adja el kedvezményesen, mivel nem jó minőségűek, ezért hamar tönkre is mennek.

Ez igaz? Járt már más is így? Van alapja annak, amit ez a barátom mesélt?

2015. aug. 17. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes szerintem sem, mert kicsi a választék náluk.
2015. aug. 18. 04:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs is választék! Csak és kizárólag egy fajta laptopot VAGY tv-t (47 ezerért) VAGY (ingyen) tabletet lehet választani.

A választható laptop egy Acer Aspire E5-532 - pontosabb típusszámot nem tudni. [link]

2015. aug. 18. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a tabletet vegyed, de előtte olvasd el a szerződést, mert ingyen semmit sem adnak
2015. aug. 18. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

T-től akármit is? Csak annak akinek nincs más nyűge és akar magának!

Helyedbne szétnéznék nincs e upc digi vagy invitel kiépítve mielött hosszabítasz

2015. okt. 18. 17:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vettem végül. A többi drágább.
2015. okt. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!