Ki mire használja az Apple Watchot?
#6 "#4 itt van a kezemen az ora. Nem mindenki àll azon a szinten mint te"
Hát persze, hogy ott van. xD Max a képzeletedben. Am köszi, hogy magasabb szintűnek gondolsz LOL
#7 Mi ez az apple irigység?"
Mire kéne irigynek lennem? :D
"Mi lenne, ha ez a sok irigy semmirekellő elmenne dolgozni, és lenne pénze apple cuccokra?"
A sok felsőbbrendűségi komplexusos apple fanboy mikor fogja már végre megérteni, hogy más gyártók eszközei szinte hasonló áron vannak már és legalább ugyanazt, ha nem többet nyújtanak ugyanannyiért? :D
#10 "Itt fröcsögtök meg gyűlölködtök egy tárgy miatt."
Addig amíg a kérdező majd te nem kezdtél el fröcsögni, addig senki nem fröcsögött. Nem én voltam, aki leszarozott valamit, hanem a kérdező.
"És akkor nem a nyomorultak az androidosok, ugye?"
Amikor leírtuk ketten, hogy nekünk már óránk van, nem mi kezdtünk el támadni és szarozni más eszközét, hanem a kérdező. Ilyenek lennének az appleösök? Felsőbbrendűségi komplexusosak?
"Amikor leírtuk ketten, hogy nekünk már óránk van, nem mi kezdtünk el támadni és szarozni más eszközét, hanem a kérdező. "
Ez csak az agyhalott állapototokat mutatja. Rákérdeznek az apple watchra, majd írjátok hogy nektek valami tech hulladékotok van. Én normálisan válaszolok és lepontoztok, mert kisebbségi komplexusotok van...
"Megint fröcsögsz Mr. felsőbbrendűségi komplexusos :D A fröcsögés nem normális válasz"
Ahha, én fröcsögök, az egyetlen ember, aki normális választ adott :D nektek van a sok sikertelenség miatt kisebbségi komplexusotok. Ha olyan emberek vannak körülöttetek, akik villognak az iPohne-jukkal, az azért van, mert minden embert az ugyanolyan emberi minőségűek vesznek körbe, mint ők maguk. Én sosem láttam senkit villogni az almával, bezzeg beugatás a vesztes... androidosoktól, na azt láttam meg hallottam eleget.
Pontozzatok csak le, a tudat megnyugtat hogy 100% kisebbségtudatból és elpazarolt életetek miatt teszitek.
Ezt el sem olvasom.
Látom nem a fo kérdésemre válaszoltatok
Nem igazán értem a kérdést... "Ki mire használja az Apple Watchot?" majd azt írod, hogy "itt van a kezemen az ora."
Szerintem használd arra, amire megvetted. Mert nyilván utánanéztél, és azt állapítottad meg, hogy szükséged van rá, mert
- méri a vérnyomásod
- mutatja az időt
- tudsz vele fizetni
- mutogathatod, hogy Neked ilyen van
- stb.
Akármi, ami miatt ennyit fizettél érte.
Tényleg arra akarod használni, mint mások? Miért?
nézem a konzumeriták kezén, milyen szép, milyen egyéni, milyen drága, milyen gyakran töltik.
butaórám van. ketyeg. felhúzza magát. pontos.
de láttam már olyat, hogy mikiegér bemondja érintésre az almás órán, hogy "huhú, fél kilenc van, jepp!" ez minden pénzt megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!