Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki mire használja az Apple...

Ki mire használja az Apple Watchot?

Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 21:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

#6 "#4 itt van a kezemen az ora. Nem mindenki àll azon a szinten mint te"

Hát persze, hogy ott van. xD Max a képzeletedben. Am köszi, hogy magasabb szintűnek gondolsz LOL

#7 Mi ez az apple irigység?"

Mire kéne irigynek lennem? :D

"Mi lenne, ha ez a sok irigy semmirekellő elmenne dolgozni, és lenne pénze apple cuccokra?"

A sok felsőbbrendűségi komplexusos apple fanboy mikor fogja már végre megérteni, hogy más gyártók eszközei szinte hasonló áron vannak már és legalább ugyanazt, ha nem többet nyújtanak ugyanannyiért? :D

#10 "Itt fröcsögtök meg gyűlölködtök egy tárgy miatt."

Addig amíg a kérdező majd te nem kezdtél el fröcsögni, addig senki nem fröcsögött. Nem én voltam, aki leszarozott valamit, hanem a kérdező.

"És akkor nem a nyomorultak az androidosok, ugye?"

Amikor leírtuk ketten, hogy nekünk már óránk van, nem mi kezdtünk el támadni és szarozni más eszközét, hanem a kérdező. Ilyenek lennének az appleösök? Felsőbbrendűségi komplexusosak?

2023. szept. 28. 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
25%

"Amikor leírtuk ketten, hogy nekünk már óránk van, nem mi kezdtünk el támadni és szarozni más eszközét, hanem a kérdező. "

Ez csak az agyhalott állapototokat mutatja. Rákérdeznek az apple watchra, majd írjátok hogy nektek valami tech hulladékotok van. Én normálisan válaszolok és lepontoztok, mert kisebbségi komplexusotok van...

2023. szept. 28. 18:44
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
#12 Megint fröcsögsz Mr. felsőbbrendűségi komplexusos :D A fröcsögés nem normális válasz :D
2023. szept. 28. 19:03
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

"Megint fröcsögsz Mr. felsőbbrendűségi komplexusos :D A fröcsögés nem normális válasz"

Ahha, én fröcsögök, az egyetlen ember, aki normális választ adott :D nektek van a sok sikertelenség miatt kisebbségi komplexusotok. Ha olyan emberek vannak körülöttetek, akik villognak az iPohne-jukkal, az azért van, mert minden embert az ugyanolyan emberi minőségűek vesznek körbe, mint ők maguk. Én sosem láttam senkit villogni az almával, bezzeg beugatás a vesztes... androidosoktól, na azt láttam meg hallottam eleget.

Pontozzatok csak le, a tudat megnyugtat hogy 100% kisebbségtudatból és elpazarolt életetek miatt teszitek.

2023. szept. 28. 19:28
 15/22 A kérdező kommentje:

Ezt el sem olvasom.

Látom nem a fo kérdésemre válaszoltatok

2023. szept. 28. 19:34
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 Kisebbségi komplexus lol hát hogyne, azért mert nekem éppen most watch 5-om van, akkor kisebbségi komplexusom van, mert az android-os. Csak megsúgom, van pát apple termékem itthon, pl iphone, macbook és hozzá eszközök :D Te meg a kérdező itt fröcsög, hogy milyen szar az androidos okosóra, pedig valószínűleg soha nem is használtál egyet. Én szaroztam valamelyiket is? Nem. Körülöttem senki nincs aki villogna is telefonjával, totál leszarom kinek milyen telefonja van, itt nem arról van szó, de te ezt nem is fogod érteni. A válaszommal arra akartam utalni, hogy milyen hülyén van megfogalmazva a kérdés, hogy csakis egy eszközre van irányulva, hogy mit lehet csinálni vele, mikor a többi ugyanolyan okosóra ugyanazokra képes, mint a másik gyártóé.
2023. szept. 28. 21:59
 17/22 anonim válasza:
100%

Nem igazán értem a kérdést... "Ki mire használja az Apple Watchot?" majd azt írod, hogy "itt van a kezemen az ora."

Szerintem használd arra, amire megvetted. Mert nyilván utánanéztél, és azt állapítottad meg, hogy szükséged van rá, mert

- méri a vérnyomásod

- mutatja az időt

- tudsz vele fizetni

- mutogathatod, hogy Neked ilyen van

- stb.

Akármi, ami miatt ennyit fizettél érte.

Tényleg arra akarod használni, mint mások? Miért?

2023. okt. 4. 08:30
 18/22 anonim ***** válasza:

nézem a konzumeriták kezén, milyen szép, milyen egyéni, milyen drága, milyen gyakran töltik.

butaórám van. ketyeg. felhúzza magát. pontos.

de láttam már olyat, hogy mikiegér bemondja érintésre az almás órán, hogy "huhú, fél kilenc van, jepp!" ez minden pénzt megér.

2023. okt. 4. 18:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Kaptam a paromtol, sosem akartam ilyet. És kiváncsi vagyok mire használjátok, hátha találok vmi hasznosat
2023. okt. 5. 19:10
 20/22 anonim ***** válasza:
add el a cegibe, és mondd a párodnak, hogy elhagytad a gőzfürdőben.
2023. okt. 12. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!