Szeretnék egy új apple id-t. Félek, ha kijelentkezek a mostaniból akkor az összes fényképem és mindenem törlődik. Azért akarok újat mert anyáét használjuk én és a húgom is. Esetleg valaki segíteni?
Nem veszik geprol is betudsz jelentkezni a felhodbe barmikor ha tudod a jelszot. De ha csinalsz ujat nem lesznek mar rajta a kepeid, cuccaid.
Bar en ezt ugy kuszoboltem ki, ketto van felszinkronizalva, az alap amit ujkent regisztraltam ezen van ugye minden, alkalmazasok, emlekeztetok stb.
Es felraktam ra a regit is, emailekkel szinkronizalva. A regi id-rol igy tudom hasznalni az emaileket nem kellett minden fontos dolognal jelezni hogy uj cim lett.
hát a fényképek nem fognak a telefonról törlődni, de biztos ami biztos készítsetek mentést! Nem tart semeddig, ezen ne spóroljatok időt!
Nem is értem miért nem csinálnak mentést az emberek a fontos dolgaikról?
Másold fel gépre a képeidet!
Viszont az appokat amiket használsz azoka újra le kell tölteni, mert azok az AppleID-hez tartoznak. Meg minden más ami az AppleID-hez tartozik - pl zenék - azokak mind újra meg kell vásárolni az új ID-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!