Ki mire használja az Apple Watchot?
Hát bocsi, nekem nem csak Samsung watch 5 pro-m van.
Már 3 hónapja prosodik, fél évet használtam kb 🫠
Nem láttam túl sok értelmét.
Nekem essig series 4 volt, most váltottam ultra 2-re. Főleg értesítésmenedzsmentre használom, minden fontos üzenetet az óra jelez. És mostmár telefonpótlék is, sokszor csak az órával megyek boltba például, mert jól helyettesíti a telefont. Emellet tartaléknak is jó, mert ha nem figyelek a telómra, és lemerülne, az óra multisimmel működik tovább és elérhető maradok.
Plusz akkor már ekg-kat csinálgatok, véroxigént nézek, pulzusszámot figyelek. Szólt már rám az óra, hogy van valami baj, leültem és pillanatokkal később meg is szédültem. Szóval arra sem rossz, hogy egy szintig figyeljen az állapotodra.
"Mindenkinek ilyen szarja van?😂" - Hát neked van szarod, az agyad helyén. benyalod a marketingmaszlagot és k*rvaokosnak hiszed magad?
hadd áruljam el, másra is lehet sokpénzt költeni nem csak iFosra meg almás kacatokra.
az 5ös meg: amit leírt az leírhatta volna akár egy samsung vagy garmin óráról is....semmi olyan fícsört nem mondtál amit csak az apple tud. de jólvan, örüljél magadnak.
"amit leírt az leírhatta volna akár egy samsung vagy garmin óráról is....semmi olyan fícsört nem mondtál amit csak az apple tud. de jólvan, örüljél magadnak."
Egy óvodás szintjén vagy. Itt fröcsögtök meg gyűlölködtök egy tárgy miatt. Egyedül én válaszoltam normálisan és le vagyok szavazva. És akkor nem a nyomorultak az androidosok, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!