Erős az ecigihez a liquid? Hogyan javítható?
Hello kaposi tomi videója alapján össze kevertem a 30 ml Vampire vape HEISENBERG aromàt az 250 ml 50/50% 18 mg/ml alaplével viszont nagyon kapar és szivni sem tudok belőlle annyira fullasztó. KIWI POD al használtam, eddig 10% os nikotin sóval használtam azzal tökéletes volt. Nem tudok mit ronthattam el. Esetleg túl erős lett? Valahogy javítható? Esetleg ha veszek még aromát és felkeverem mentes alaplével akkor?
Köszönöm a választ előre is
250+30=280ml
Ajánlott koncentráció az aromának 15-30%
15% esetén : 42ml
Tehát még 15ml hiányzik az aromából legalább.
18mg/ml nem erős.
50mg/ml egy 5W-os 1ohmos elfbar szerű podban slukkonként egy cigaretta slukknak felel meg
A kiwi pod 1,7ohmos ellenállásal 10w-nál kapar neked. Leginkább szerintem ezzel van a baj nem a liquiddel
UI: önts hozzá fele ennyi nikotimentes folyadékot.
Amúgy általános iskola 7-dik osztály arány számítás
Ezt terveztem de masodik válaszoló de mivel az első keverésem kivancsi voltam hogy mi lehet a baj. Az erössége vagy más.
Első válaszoló: vettem kész nikotin sót azzal nem kapart 10% os volt viszont olcsoban akartam kijonni es erősebbet akartam ezért kevertem
Amit kapni lehet alapleveket, azok boosterek, nem a te megszokott niksód! azok kaparósak! sóból 10-20mg nem sok sőt vannak 50-esek is.
Ha 250ml-hez tettél 18mg/ml-es tömény koncentrátumot az még kevés is! Egy példa: Nikotin kiszámolása: 6-osal 50ml-re. 6x50=300mg, ez osztva 20(mg) =15ml.
Én a shortfiléket 3-massal szoktam, na nem is lehet máshogy.. a longfileket meg mikor hogy, de az 5 max 6 erő szokott a max lenni, de inkább 5, függ a létől aromától stb, van amibe az 5-öt alig érezni, van amibe meg erősen kapar. Használd ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!