Javítható a tv-m? Ilyen foltok jelentek meg rajta és kicsit zavaró!
Szerintem egy nedves szivacs lehozza azokat a piros karikákat, amiket valaki rárajzolt :)
Egyébként lehet, hogy 1-2 led kiégett. Ha azokat kicseréled javítható.
Szét kell kapni és közelebről meg kell vizsgálni.
1: életedben nem láttál még kiégett LED-hibát, de legalább beleokoskodtál. Persze jellemző, itt ilyenek kapnak pozitívot, profi szakembereket leminősítik, rosszindulatú alakok.
2. Másik okos...
4: Eléggé nevetséges, hogy netről kiolvasott dolgokkal jössz, ekkora magabiztosan. Csak kicsit összekevertél valamit, sajnos.
- Mindketten tudjuk, hogy nem értesz hozzá, nem csináltál még ilyet, csak a Google. De az most kevés. Ha csak azt mondom, hogy folt és folt nem ugyanaz, nem érted.
- Szívesen segítenék, de a netezők rosszindulatból és butaságból leminősítik a normális szakmai véleményeket, tehát ezért is felesleges.
- Meg amúgy is mindig szívesebben segítettem olyan témákban, ami nem ad ki olyan szakmai titkot, amit inkább megtartok, egyszerűen anyagi okból sajnos.
Javítottam már ilyet. Nálam ez volt a gond.
Szerintem nem a tartalom, hanem a stílus miatt minősítenek le.
De ez csak magánvélemény. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!