Nagy teljesítményű LED-zseblámpát boltban is lehet kapni, vagy csak a neten rendelhető?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami szinte az egész utcát bevilágítja, ha felkapcsolod... Mostanában internetes reklámokban látok ilyet, bár lehet hogy az csak kamu... De nem vagyok híve a netes vásárlásnak, inkább személyesen szeretek vásárolni. Ti láttatok ilyen lámpát valahol, vagy tényleg csak netről rendelhető?2023. szept. 25. 06:38
1/2 anonim válasza:
Hát sokszor 5-10x-es áron boltban… még a kínaiban is 5x áron. Szóval még ha próbából rendelsz 2-3-at akkor is beljebb vagy.
2/2 anonim válasza:
Amiket látsz a neten hogy a fél világot bevilágítja az általában kamu. Főleg amit pár dollárért árulnak. Azok biztosan nem tudják azt amit állítanak róluk.
De szerencsére vannak nagyon jó lámpák amik tényleg hozzák azt amit azokban a reklámokban látsz. Csak hát rohadtul drágák.
Igen, 150ezer.
De rohadt jó cucc. Múltkor megfogdostam a boltban. Hát felállt rá... Fogok is venni majd.
Érdemes a többit is megnézni:
Nekem van S30-as, Peron, H2, ... mindegyik nagyon jó lámpa. Nagyon jól világítanak. De tényleg érdemes a boltban kipróbálni mit tudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!