Milyen hangszórót vegyek a kocsiba? Első ajtókba szeretnék új hangszórót a gyári megadta magát 16,5cm-s Olyan 20-30k ért gondoltam ha van annyiért normális
Nem tudom milyet lenne érdemes melyik szólna jobban 2 vagy 3 utas 40w vagy 100w folyamatos terhelhetőség ha nagyobb az jobb?
Ha veszek előre érdemes a hátsó gyárit is cserélni?
#1 fix nem fogom megjavítatni a papír membránost még lehet többe kerülne mint egy új,felvinni Budapestre meg a javítást is fizetni felejtős.
#2 köszönöm szépen az erősítő az olyan 100w-os asszem.
"Oda elég lenne a 40W-os hangszóró"
Vagy nagyobb, ha nem akarja azt is kinyírni.
Vannak itt problémák!
- ha a szerelő hallgatja a zenét, attól elromlik a hangszóró?
- mit keres olaj a hangerőszabályzónál?
- mi az a motorfedél, ami eltűnt, de csak otthon vetted észre?🙄
Hát igen vannak problémák..
#6 nak írtam hogy nem én rontottam el a hangszórót.
Igen simán elbaszhatta valószínűleg max hangerőre tekerte (sima papíros hangszóró), gondolom olajos volt a keze és azzal tekergette máshogy nem kerülhetett oda olaj.
Elvittem szerelőhöz a kocsit és mikor vissza kaptam nem nyitottam fel a motorháztetőt csak otthon és nem volt rajta a motorfedél. ezen mit nem lehet érteni?(lelopták róla a szerelők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!