Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Telekom rúter van a házban,...

Nagy Bg kérdése:

Telekom rúter van a házban, de a teraszon már nincs wifi! mivel lehetne erősíteni a jelet?

Figyelt kérdés

2023. aug. 23. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
2023. aug. 23. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van a telekomnak direkt erre plusz szolgáltatása. Persze nem ingyé'.

Megteheted azt is, hogy egy meglévő, nem használt wifi routert úgy állítasz be, hogy továbbadja a jelet. Ehhez a telekomos router hatókörében kell lennie.

Vagy ezt a meglévő routert kábellel bekötöd a telekomos routerbe és úgy állítod be, hogy szórja a netet. Így messzebb is lehet a telekomos cucctól.

2023. aug. 23. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én vettem repeatert konnektorba dughatót. A telekomos ruter hatótávján belülre helyeztem rácsatlakoztam a wifire és onnan már a hatótáv is megemelkedett. Olyan pontokra helyeztem el a házban hogy mindenhol legyen megfelelő wifi jelem. Még nekem a teraszon is van egy mert azzal még a kert végén lévő műhelybe is van viszonylag stabil wifi jelem. Nekem 3 ilyen repeaterem van tp-link. Igaz húzós az ára, én is csak apránként vettem meg, de már 3 éve működik hibátlanul. Még egyet akarok majd venni mert megvettem a kertszomszéd házat és ameddig nem költözök oda teljesen addig netet sem köttetem be és mivel ott szoktam dolgozni meg tevékenykedni így oda sem ártana egy tartósabb wifi jel, mert az udvaron még elérem a sajátunkat de házon belül már semennyire. Az ott lévő szomszéd wifijét használom, megadta a jelszót tehát használhatom, csak ez nem hosszútávú megoldás.
2023. aug. 23. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a telefonnal van a baj? Tapasztalatból: az iPhone és Samsung bármennyire is jók, a wifi-jük sose volt valami erős, a régi Huawei-m viszont messzebbről is stabilabban fogta ugyanazt a jelet, és a Xiaomi-k wifi-jéről is csak jót olvastam!
2023. aug. 24. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:

wifi stick?

[link]

2023. aug. 26. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy:

[link]

2023. aug. 26. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!