Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit csináljak ha nemtudok új...

Mit csináljak ha nemtudok új csatornakeresèst indítani ès gyári beállítások visszaállítását sem tudok csinálni a telekom iptv boxán?

Figyelt kérdés

Sisco isb2231mt/405 iptv beltèri. Eltűnt belőle a gyári beállítások visszaállítása opció, ès a hátoldalon lèvő reset gomb sem működik.

Vannak olyan csatornák a kínálatban amik a minálunk nem jelentek meg. Ezèrt szerettem volna csatornakeresèst indítani, de nincs ilyen lehetősèg a boxban, holott korábbanvolt. Ugyanakkor a visszaállítás menü is eltűnt ès a reset gombra sem reagál.

2023. márc. 16. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az információk pontosak, akkor meghalt a box.

Szolgáltató tudja "feltámasztani", cserélni.

2023. márc. 16. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Húzd ki fél órára mindenből és aztán dugd be és próbáld újra.
2023. márc. 16. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Bár ez a UPC boxokkal működött, de áramtalanítsd, majd nyomd a csatorna le, felvétel és a bekapcsoló gombokat és úgy helyezd áram alá hogy nyomva van amíg megjelenik a logó a képernyőn. Ilyenkor teljes resetet csinált és olyan menü jött be amihez nem is fértél hozzá normális esetben, ország, majd terület választó képernyő jött be és az ott beállítottak alapján indult csatornakeresés. Varázsütésre minden problémát megoldott.
2023. márc. 16. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Sajnos ez nem működik. Nem vagyok benne biztos ( most nem tudom megnézni ) de a másik két boxból is eltűnt ez a lehetőség.
2023. márc. 16. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nincs ilyenem, de nem hiszem, hogy valaha is volt csatornakeresés, mert ez IPTV, nem kábeltévé. Itt nézted? [link]
2023. márc. 17. 07:26
 6/7 anonim ***** válasza:
A reset nagy valószínűséggel azon a box -on is csak akkor működik, ha áramtalanítod, aztán nyomva tartod a reset gombot amíg áram alá helyezed és elkezd egy idő után villogni, mint a karácsonyfa. Na ekkor elengedheted a reset gombot, utána gyári alapokkal kezd el boot -olni.
2023. márc. 17. 11:14
 7/7 Szirty ***** válasza:
45%

IPTV boxon nincs csatornakeresés funkció, nem kell "hangolni" mert ahogy a nevében is van IP alapú.

Az elérhető adások azonnal megjelennek a választható listában.

2023. márc. 18. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!