Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem működik a Netflix?

Miért nem működik a Netflix?

Figyelt kérdés
Új tv-n szerettem volna használni a Netflixemet, de hiába van megerősítve, hogy a Netflix háztartáshoz tartozik, minden kilépésnél kidob és új megerősítést kér. Mit lehet tenni ilyenkor? (Egy barátnőmmel közös a csomagunk és az ő e-mail fiókjához tartozik, ezért nem tudom minden belépés előtt megcsinálni az engedélyezést)

2023. aug. 11. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

"Egy barátnőmmel közös a csomagunk "

Tehát nem egy háztartás. Erről ennyit.

2023. aug. 11. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:
A többi eszközünkön gond nélkül működik
2023. aug. 11. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Mostmég kislányom. Mostmég.
2023. aug. 11. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

És ez hogy lehet?

Be írtam egyik ismerősöm Netflix jelszavát telomba lépnék be de hibás jelszó (újba lett rakva a teló), a pc-n meg ki léptem a böngészőből és vissza nem engedett pedig el van mentve felhőbe a jelszó, de alkalmazásba sikerült mert ott nem léptem ki pc-n a böngészőbe is sikerült meg nyitnom vele és újra működik a böngészőbe is csak sajna teló alkalmazásba nem.

Hogy tudnám újra ott is használni?

Ha hibás a jelszó akkor hogyhogy működik addig ameddig nem lépek ki belőle?

Mikkor még simán be léptem vele elmentettem a jelszót és többször is próbáltam és sikeres volt de most már nem.

2023. aug. 12. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem 10-en használunk egy fiókot, hanem a felét én fizetem..

A másik tv-n és minden más készülékemen működik, tehát olyanok válaszát várnám akik találkoztak hasonló problémával

2023. aug. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!