Philips tv-n nem működik az internet, de mégis megy a Netflix?
Nincs egy éves se a smart tv-nk. Az első 3 hónapban egyszer adódott egy olyan problémám, hogy a Netflix nem működött, internet csatlakozási problémák miatt, holott semmi gond nem volt a nettel és a youtube is ment rajta.
A megoldás egyszerű volt (youtubeon láttam), kihúztam a tv-t majd visszadugtam.
Aztán egy hete kezdte megint azt csinálni, hogy a Netflix nem érzékelte a netet. Újfent kihúztam, visszadugtam. Megint ment.
Ma megint a Netflix és az internet kapcsolat nem érvényesült együtt. Kihúztam és bedugtam, ment a Netflix. Most megy a Netflix, de se a youtube se a HBO nem tud csatlakozni az internethez.
Azt írja a tv, hogy a wifi hálózaton nincs internetkapcsolat, ami nem igaz, mert telefonon, lapotpon nyilván ugyanarra a wifire csatlakozok.
Beállításoknál pedig ha újra ramegyek, hogy csatlakozzon a wifire, azt írja ki, hogy ugyan csatlakozik, de "korlátozott elérés. Csatlakozása az útválasztóhoz nincs megerősítve.".
Mi lehet a baj? Nem értem hogy ha a Netflix megy rajta, akkor a többi alkalmazás miért nem érzeli a wifit.
Köszönöm a válaszokat. Mindent is kipróbáltam, de még mindig nem működik.
Kábellel is ugyanúgy megy a netflix, de semmi más nem. Nem tudom a yt-t és hbo-t újratelepíteni sem, mert a google áruház sem kap internet elérést.
Laptopon és telefonon minden alkalmazás megfelelően működik.
Gyári beállítások után sem javult a helyzet, a szoftverfrissítések is elvileg a legújabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!