Ha eltulajdonították a laptopom, azt meg tudják találni valahogy, vagy esetleg nyomon tudják követni?
Korábban rendeltem egy teljesen új laptopot, amit a munkahelyemen, azon belül az irodámban tároltam. Szerettem volna ott idővel üzembe helyezni, mert jelentősen megkönnyítette volna a munkámat. Sajnos úgy néz ki, hogy a laptopomat eltulajdonították, ami nyilván elég kellemetlen, tekintettel arra, hogy nem is tudtam még igazán hasznát venni. Kontaktáltuk a rendőrséget, akik jelenleg "dolgoznak" az ügyön.
Kérdésem a következő lenne, van esetleg valami remény arra, hogy azt a laptopot le tudják követni és meg tudják találni az elkövetőt? Esetleg érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a gyártó céggel, hátha ők tudnának tenni valamit?
Válaszokat köszönöm!
-Irodában nem volt kamera?
-Ha a papírok megvannak, akkor ha van gyanúsított, ellenőrizni tudják a sorozatszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!