Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha eltulajdonították a laptopo...

Ha eltulajdonították a laptopom, azt meg tudják találni valahogy, vagy esetleg nyomon tudják követni?

Figyelt kérdés

Korábban rendeltem egy teljesen új laptopot, amit a munkahelyemen, azon belül az irodámban tároltam. Szerettem volna ott idővel üzembe helyezni, mert jelentősen megkönnyítette volna a munkámat. Sajnos úgy néz ki, hogy a laptopomat eltulajdonították, ami nyilván elég kellemetlen, tekintettel arra, hogy nem is tudtam még igazán hasznát venni. Kontaktáltuk a rendőrséget, akik jelenleg "dolgoznak" az ügyön.

Kérdésem a következő lenne, van esetleg valami remény arra, hogy azt a laptopot le tudják követni és meg tudják találni az elkövetőt? Esetleg érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a gyártó céggel, hátha ők tudnának tenni valamit?

Válaszokat köszönöm!

2023. aug. 11. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

-Irodában nem volt kamera?

-Ha a papírok megvannak, akkor ha van gyanúsított, ellenőrizni tudják a sorozatszámot.

2023. aug. 11. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha lenne is, ehhez be kellene jelentkezni a Microsoft fiókba, ami gondolom, nem történt meg, de ha mégis, nincs GPS, nincs mobilnet a koordináták elküldéséhez, legfeljebb Wi-fi, és az elkövető nyilván nem jelentkezett be, nem is tudna, talán azonnal letörölte az egész rendszert. Esetleg nézegesd az apróhirdetéseket ugyanilyen modellt keresve, ami gyanúsan olcsó... Mellesleg ez céges ügy is szerintem, hiszen tolvaj van a házban.
2023. aug. 11. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!