A legjobb telefon amit találtál (utcán, buszon) és eltulajdonitottad, melyik volt?
2 x találtam telefont. Mind a 2 x visszaadtam a gazdájának, de én meg sem néztem milyen, hogy őszinte legyek, tudtam nem az enyém és valaki keresi. Mind a 2 x jól tettem, hogy visszaadtam, két gyerek volt a tulajdonos (hasonlók, mint a sajátjaim, mármint a gyerekeim), tehát nem lett volna szívem elvenni tőlük. A lányom is talált, ő ugyan így cselekedett, (gondolom látva a példát!). Sajnos viszont amikor én elhagytam az 1 hónapos telcsimet, a megtaláló nem így cselekedett, pedig egy egyszerű készülékről volt szó, de nekem nagyon sokat ért (mivel gazdag sem vagyok és tele volt számomra pótolhatatlan számokkal.
Én úgy vagyok vele, hogy ami nem az enyém azt visszaadom, és a gyerekeimet is így nevelem! Jó lenne mindenki így tenne, talán nem itt tartanánk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!