Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A legjobb telefon amit találtá...

A legjobb telefon amit találtál (utcán, buszon) és eltulajdonitottad, melyik volt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a szomszéd néni :P úgy leadja a drótot mint annakarendje. De bizony nem tulajdonítottam el, örülök, hogy nem keres :P
2009. szept. 22. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
nem értelek xD :D
2009. szept. 22. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra célzott, hogy a szomszédnéni olyan pletykás, hogy jobb mint a telefon.
2009. szept. 22. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem találtam még telefont sose.
2009. szept. 22. 23:52
 5/8 anonim válasza:
100%

2 x találtam telefont. Mind a 2 x visszaadtam a gazdájának, de én meg sem néztem milyen, hogy őszinte legyek, tudtam nem az enyém és valaki keresi. Mind a 2 x jól tettem, hogy visszaadtam, két gyerek volt a tulajdonos (hasonlók, mint a sajátjaim, mármint a gyerekeim), tehát nem lett volna szívem elvenni tőlük. A lányom is talált, ő ugyan így cselekedett, (gondolom látva a példát!). Sajnos viszont amikor én elhagytam az 1 hónapos telcsimet, a megtaláló nem így cselekedett, pedig egy egyszerű készülékről volt szó, de nekem nagyon sokat ért (mivel gazdag sem vagyok és tele volt számomra pótolhatatlan számokkal.

Én úgy vagyok vele, hogy ami nem az enyém azt visszaadom, és a gyerekeimet is így nevelem! Jó lenne mindenki így tenne, talán nem itt tartanánk!

2009. szept. 23. 06:41
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha meglátok ilyesmit a földön vagy akárhol, hozzá se nyúlok. Úgy állok hozzá hogy az nem az enyém, akkor minek vegyem fel? Lehet hogy a tulajdonos pár perc múlva visszajönne érte és nem találná, mert "jószívűen" leadtam valami irodában ahol úgyis lenyúlják. Sok kulcsot láttam már bevásárlóközpontok pultjain, úgy tűnik azt veszítik el a legtöbbet.
2009. szept. 23. 07:26
 7/8 anonim válasza:
100%
Tőlem egyszer loptak el egy Nokia e51-est. Azóta nem veszek komolyabb telefonokat. De legalább a SIM-et megtalálták.
2009. szept. 23. 11:30
 8/8 anonim válasza:
En mar talaltam egy nokiat, egy samsungot, egy Sony ercisont es egy ismeretlen markaju telefont, a samsungot azt ne madtam vissza mert le volt merulve amikor talatam es nem volt ahogy feltoltsem igy itthon van de nem hasznalom amugy is eleg regi telefon!
2009. szept. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!