Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet a decket megtiszt...

Hogyan lehet a decket megtisztítani?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Így néz ki belülről. Lejátszás közben nem férek hozzá, mivel motorikusan nyílik. Ha kinyitva rakom közvetlenül a fejekre a kazettát akkor kettőt kattan de nem indul el hiába nyomom fel a pöcköt amivel érzékeli milyen állásban van, valszeg úgy kellene tartani.

Próbáltam fültisztító pálcikával úgy, hogy spray-t fújtam rá (nincs alkoholom), de nem nagyon hozza le, meg a görgő nem forog, hogy leszedje.

Az a célom hogy tisztább lejátszás és felvétel legyen. Panasonic Hi-Fi-ről van szó.

2023. aug. 10. 10:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Már rájöttem. A deck tetején van egy fém rugószerű valami, amit ha felnyomok akkor kazettaként érzékeli, és elindítja a lejátszást nyitva is. Fújtam parfümöt a fültisztítóra, és lehozta szépen a görgőkről azt a barna valamit. Valamivel tisztább is lett a ahng.
2023. aug. 10. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Feljöttek az emlékek, ahogy gyerekkoromban az egész lakás szaglott az axe-tól, amikor a tesó tisztította a hifit.
2023. aug. 10. 10:55
 3/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Hihetetlen, hogy ilyen butaságokról nem bírnak leszokni az emberek. Pálinka nem volt otthon? Hátha megtámadja a gumit valamelyik összetevő, vagy nem kívánt réteget képez.

Fejet és szalaghúzó tengelyt is meg kell tisztítani. Utóbbin lévő lerakódás miatt elsodródhat a szalag, meggyűrheti a szélét és egyéb gondok.

2023. aug. 10. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:
amennyire tudtam a fejet és a tengelyt is megpucoltam, bár olyan mintha rozsda lenne rajta. Vagy a kazetta szalagjáról rakódott rá az évek folyamán a barna anyag?
2023. aug. 10. 11:23
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Főleg vasoxid szalagnál nem véletlenül tűnik rozsdának, egyébként a pálinkát sem azért írtam, mintha jóbarátja lenne ezeknek a szerkezeteknek, mielőtt valaki félreértené.
2023. aug. 10. 11:37
 6/6 anonim válasza:

Gyogyszertarba vettunk regen alkoholt es azzal tisztitottuk meg.

Fultisztito palcikaval nyultunk bele. #regi_szep_idok

2023. aug. 10. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!