Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kenwood fejegység szívja az...

Kenwood fejegység szívja az akksit?

Figyelt kérdés

Sziasztok, megpróbálom röviden és érthetően.

Alany egy 2006-os Seat. Beraktam egy Kenwood DPX-5200BT fejegységet a gyári rádió helyére.

(A multikormány nem működik mert nem tudom hová kell kötni a narancssárga vezetéket, de ez nem jelent gondot, nem használom kormányról amúgy sem.)

Ezen kívül tökéletesen megy, memóriája nem felejti el a beállításokat és maga fejegység kapcsolt 12 Volton van, gyújtás ráadással kapcsol ki-be, anélkül nem lehet bekapcsolni.

Mégis rájöttem, hogy szívja az akksit valami és, hogy ő zavar be.... ha rá kötöm akkor soha nem kerül alvó állapotba a kocsi örökké 360mA az áramfelvétel. Ha leveszem a fejegységet akkor 85mA.

Egy szerelő ismerős (nem villamossági) annyit mondott, hogy mivel a Can-bussal kommunikál a fejegység és valami nem jó, ezért nem hagyja alvóállapotba kerülni a kocsit.

Meglehet ezt oldani és ha igen hogyan?

Hátha valaki találkozott ugyan ezzel a gonddal, köszönöm előre is.

ma 00:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!