Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bécsben magyar csatornákat...

Bécsben magyar csatornákat hogyan lehet nézni?

Figyelt kérdés

A ház, ahol aktuális lenne,nem engedélyezi a parabola tányérjának felszerelését, illetve nem is lehetséges,mert amerre kellene néznie, ott egy nagy fal van. Voltak kint szakemberek megnézni,sajnos nem lehet.

Olvastam, hogy úgy lenne lehetséges, hogy internettel és okos tv-vel együtt.

Az a probléma, hogy idősebb hölgyről van szó,így abszolút nem ért sem az internethez, sem az okos tv-hez.

Azt nem tudom, hogy esetleg ezeken kívül létezhet más megoldás, vagy sem.

ma 19:27
 1/5 Mad Max2 ***** válasza:

ha van internet előfizetc valami streeming csatornára ahol vannak tv csatornák is

Pl: Sweet tv

ma 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Sopronban van egy adótorony, a MindigTV ingyenes csatornáit is adja.

Vannak fizetősek is, de az még odébb van, előbb jöjjön az ingyenes.

Ha van "kilátás" abba az irányba, lehet tetőantennával kísérletezni.

Itt vannak az adatai: sugárzási teljesítménye elég nagy, bár a sugárzási főirány nem hiszem Bécs lenne, egyébként ca: 160 fok D-DNy

Egy irányított antenna próbát nekem megérne, minél magasabbról.

Ha házak vannak a vétel "útjába", erősen romlik az esély..

Sopron / Dalos-hegy Győr-Sopron-Moson 40csat, 626MHz 81,3kW DVB-T

ma 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Távolság:majd 60km. Adómagasság: 400m

Necces, kérdés megérdemel-e próbát, mennyi időre kellene?

ma 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Rosszul írtam, de a képen látszik: Bécsből D-DK
ma 20:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Kedves 2. válaszoló az a probléma,hogy még tető antennát sem lehet.Most építenek egy új szintet a házra és semmit nem engedélyeznek.Én még ilyet nem is hallottam, de sajnos ez van. Hallottam ilyen USB megoldásról, de azt sem tudom milyen lehet.
ma 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!