Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet külföldön magyar...

Hogyan lehet külföldön magyar csatornákat nézni geokódolás nélkül?

Figyelt kérdés
Erdélyben élünk, és kiborít, hogy nem tudok sporteseményeket nézni a szerzői jogok miatt. Gondolom sokakat érint ez a kérdés, mert sajnos elég sokan élnek külföldön magyarországiak is. Elsősorban azok segítségét várom, akik megoldották ezt a kérdést, és konkrét ötletet tudnak adni. Köszönet.

2018. jan. 27. 18:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként Erdélyben műholdas, HD mediaboxosz előfizetésem van. Elég lehetne egy magyarországi műholdas előfizetés, és működhetne a román rendszer a magyarországi kártyával?
2018. jan. 27. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg úgy hogy felhívod a szolgáltatásodat és ők segítenének neked nem tudom hogy kint erdélyben magyar szolgáltatón keresztül nézed e a tv t
2018. jan. 28. 18:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Itt Erdélyben a román Digi-el van szerződésem.
2018. jan. 28. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
És nem tudsz valahogy áttérni magyarra?
2018. jan. 29. 08:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem hivatalosan nem engedik meg. A kédés éppen az, hogy hogyan lehet kijátszani.
2018. jan. 30. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudom ...
2018. jan. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!