Az apple watch SE mennyire vízálló? Zuhanyozni zuhanyozhatok vele?

Figyelt kérdés

2023. aug. 4. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Vízálló 50 méterig

Az Apple Watch SE az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

2023. aug. 4. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
És miért is szeretnél az óráddal zuhanyozni? Rád ragadt? Vagy ameddig zuhanyzol ellopják?
2023. aug. 4. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Miért akkarsz az Uhr zuhanyozni?
2023. aug. 4. 19:07
 4/8 A kérdező kommentje:

2-es. Nem, nem ragadt rám, hanem az a tervem vele, hogy nagy reszt csak akkor fogom levenni magamrol , ha tolteni kell. . Mivel az alvasomat is nezem vele, es mivel szar a szivem, az is kulon jo, hogy “monitorozva” van az ora altal folyamatosan.

De koszonom a kedves szavakat <3

2023. aug. 4. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Bizony bizony, az okosórák, okoskarkötők esetében - nem csak epül! - az a jó ha minél többet hordja az ember, mert annál több adatot tud gyűjteni, így pontosabbak lesznek az eredmények.

EKG-t, meg vérnyomásmérőt is szoktak az orvosok a betegeknek kiírni egész napos, hetes használatra, hogy ne csak a rendelőben végzett mérési eredmények álljanak rendelkezésre, hanem alvás közbeniek is például.

Ne tessenek 2-3-aska elmaradottnak lenni, mert az nem menő!

2023. aug. 4. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

3 vagyok van smart watch de kizárolag munkába használom itthon nem .

Söt volt hogy nem volt feltöltve és itthon hagytam csak egy klasszikus orát vittem magammal az is jó volt.

2023. aug. 5. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se szoktam lehúzni kb 4honapja van eddig semmi baja szóval nyugodtan
2023. aug. 5. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezet mosni lehet. Zuhanyzáshoz / fürdéshez, főleg ha egész testedet tusfürdővel vagy szappannal be szappanozod, bele értve a csuklód azon részét is ahol az óra van. Ez már nem ajánlott. Főleg ha szappannal vagy tusfürdővel zuhanyozol vagy fürdesz. Ugyanis ezek a tisztító szerek már árthatnak az óráknak. A sima csap víz viszont nem árt az órának. Tehát le zuhanyozhatsz, de az óra környéke ne legyen szappanos vagy túsfürdős. Ugyan igy kerülni kell a sós vizet, vagy a tenger vizet, és a szennyvizet is. Kezet mosni lehet. Én rajtam is rajatm van kézmosáskor az óra. De zuhanyzáskor, és fürdéskor leveszem. Az éjszakai alvásomat nekem is figyeli az óra, és gyűjti az adatokat az alvásomkor. Tehát éjszaka nekem is rajtam van. Hogy akkor mikor töltöm? Este fürdés alatt, és reggel amikor zuhanyozni megyek akkor is töltöm. Igen naaponta kétszer töltöm. Reggel is egy fél órát van a töltön, és este is egy fél órát van a töltön. Vagyis amig zuhanyzok vagy fürdök. És igy az egész napot ki bírja. Általában 100-ra töltöm.
2023. aug. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!