Huawei freebuds 4i-nek lesz baja ha a fülemben van amikor zuhanyzom?
Világosan le van írva, hogy ne használd zuhanyozás közben:
5-10 percig nem igaz hogy nem bírod ki a tucc-tucc nélkül....
Do not wear the earphones when you are showering, taking a steam bath, or swimming. If your earphones come into contact with any liquids, such as rain or sweat, use a piece of dry, lint-free cloth (such as microfiber cloth) to wipe them clean. Do not use the earphones or place them back in the charging case until they are completely dry.
Jó ötlet! :D akkor lépegethetek megállás nélkül.
De amúgy. Egyszerűen szeretek zuhanyzás közben zenét hallgatni, énekelni. Plusz kikapcsolódás. Kilehet bírni nélküle, de ha nem muszáj akkor nem akarom. Igaz utána olvashattam volna így. Csak régen volt egy hasonló fajta de sokkal olcsóbb kínai fülesem, és az vízálló volt, innen jött a gondolat. Persze ha telibecsaptam megállt mert a gomb nyomásnak érzékelte és érintéssel lehetett irányítani, de amég a fejem mosom addig nyilván nem teszem be, csak nyaktól lefelé. Amúgy borotválkozással meg forró víz élvezéssel ez akár fél óra is lehet, szóóval.. kell a zene. :)
6/7 van egy 400w-os party boxom ami a hangulatfényeket is megoldaná nekem, de attól tartok zavarná a szomszédokat nem kicsit
7/7 az jó ötlet lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!