Apple iPad 9 2021 10.2 64GB-ot érdemes most még venni?
5 évig még lesz biztosan támogatva.
megéri megvenni
Én is most iPad vásárlás előtt állok, és a 9-es modellt néztem ki, készletkisöprés miatt most elég korrekt áron beszerezhető újonnan. Használtat nem szeretnék (ki tudja miért adják el, amiről hallgatnak, de biztos nem azért mert régi, mivel évekig lesz még rá szoftver támogatás). Az iPad 9 mindent tud, amire szükség van, gyors és erős tablet, ezért az árért jobbat aligha lehet kapni más márkában.
Egy dolog van, amiről tudok, és van egy kis ellenérzésem miatta, hogy 4:3 képarányú, míg az Android tabletek többsége 16:10 képarányúak. Én sokat nézek rajta TV-t és streaminget (Sweet TV és HBO MAX). Androidon is van egy kis fekete csík a tetején és alján, ezen nagyobb lesz. Viszont böngészés közben meg sokkal kényelmesebben olvasható a tartalom egy 4:3-mas kijelzőn (valamit valamiért).
Egyenlőre nem tudom, mennyire használom majd ki, mert világ életemben Androidos voltam. Viszont csak közép kategóriás készülékem van és volt mindig is, ami TV-re és Streamingre megfelel, de egyéb feladatokra lassú, még egy értesítési sáv lehúzásakor is laggol. A tesztek és a megnézett bemutató videók alapján a régi táblagépem és ez között kb. ég és föld lesz a különbség sebesség és teljesítmény terén. Pedig a régi táblagépem sem gagyi és noname márka, továbbá Android 13 fut rajta, még sem nyújtja azt a felhasználói élményt, mint egy iPad. A testvérem iPad 6-ja minden tekintetben jobb és gyorsabb, pedig az nem egy mai darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!