Honnan érdemes airpods-ot venni?
A jövőben airpods-ot szeretnék vásárolni. Most egy blitzwolf van… a hangzásával még nem is lenne gond, de amit mostanàban leművel…
Ezért úgy döntöttem, hogy ha már iphone-om van, akkor nem 2 évente veszek egyet 20k ért hanem egyszer 50-100-ért és remélem az sokáig működik… vagy nem.
Érdemes-e használtan venni? (Bár ettől kicsit óckodom higiéniai szempontokból is) Ha igen hol, mire kell figyelni? Akku kapacitást meg lehet ezeknél nézni?
Pro-vagy 1-2-3 generáció?
Nekem mindig az agybadugós kialakítás volt az ideális, nem tudom hogy az airpods mennyivel másabb. A simák mindig kiestek a fülemből, illetve a zajszűrés sem volt megfelelő.
"remélem az sokáig működik… vagy nem."
3 évig számolj vele kb. Az én 1-esem addig bírta akksival. Most is jó, de csak 40 percet bír az akksija. Telefonálásra még jó :D
A bölcső akkuja viszont még jól bírja,
"Bár ettől kicsit óckodom higiéniai szempontokból is"
én nem vennék... látnád hogy néz ki az enyém... :D pedig takarítom és mosakodok is.
"hol"
media markt, edigital, 220volt.hu, pcx.hu, istyle, icentre, apple.hu
"mire kell figyelni?"
ezeket olvasd el:
"Akku kapacitást meg lehet ezeknél nézni?"
nem
"Pro-vagy 1-2-3 generáció?"
pro vagy 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!