Milyen vezetéknelküli fülhallgatót érdemes venni sportoláshoz?
Sziasztok, hamarosan újra tudok menni edzőterembe, szóval . A kérdésem hogy ti milyen wirelles fülhallgatót ajánlotok edzéshez? Huawei p30 life telóm van, és a huawei freebuds 4i-vel szemeztem, de a terembe izzadok mint egy ló, ezért a freebuds i4-et offoltam, mivel teszt videóban aztmondták nem jó sportra mert nincs olyan tanúsítványa h vízálló. Ugye vannak a huaweiekhez adott vezetékes fülesek.Kb milyen árkategoriában vannak olyan wirelles fülhallgatók, amik körülbelül úgy szólnak mint ezek a telókhoz adott vezetékesek? Csak hogy tudjak mihez hasonlítani. Kiadok én pénzt fülesre ha kell, de most minek fizessek 20 ezer helyett 80 ezret 😀 Hip hop, és ilyen kaliberű számokat szoktam hallgatni, amiket lent linkeltem. Tényleg annyi fajta van hogy nem tudok választani, és nem is vagyok jártas a témában. A válaszokat előre is nagyon köszönöm 😁🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!