Érdemes meg venni apple watchra a hofi glass pro+ üvegfóliát ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem két éves a Watchom, van rajta egy karc, de ennyi, szerintem az óra azért nem az a kategória, amit könnyű tönkretenni, javítsatok ki, ha tévedek, de a nagyobb értékű rendes órákra sem szoktak üvegfóliát tenni.

Telefonra ugye azért célszerű, mert leejtheted bármikor, de az óra nem esik le a kezedről.

2023. júl. 25. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A hároméves Watchomon egyetlen pici sérült pont van. Hegesztettem és rajtam volt az óra. Egy repülő szikra megsértette, kb. mintha egy tű hegyével megszúrtam volna. Semmi más baja nincs. Pedig műhelyben használom minden nap. Egyébként sikerült már összefognom egyszer egy pólóval is, és betettem a pólóval a mosógépbe. Akkor sem lett egyetlen karc sem rajta, pedig kopogott rendesen a mosógép dobján.
2023. júl. 25. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert a Hofi Géza levédette valamikor.
2023. júl. 26. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Használatfüggő! Nekem az órámon már a harmadik kínai üvegfólia van, de én munkában, és itthoni barkácsoláskor se veszem le.
2023. júl. 26. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!