Mennyire éri meg iPad-re jegyzetelni egyetemen?
Van aki iPad-et használ? Mi a tapasztalata vele? Ha gyógypedagógia karon tanulsz, az előny, érdekel, hogy mennyit kell jegyzetelni stb.
Van olyan, hogy valahol nem engednek erre jegyzetelni? Bárczi, Eszterházy Jászberény van jelölve nekem
Én sokat használtam mikor egyetemen tanultam. Tudsz az előadás diákra írni, PDF eket berakni, képeket hozzárakni stb.
Plusz bármikor javíthatsz dolgokat vagy áthelyezhetsz ábrákat ha nem stimmel valami. Szerintem sokkal jobb mint papírra jegyzetelni, mert nem veszik el, nem kell tárolnod 3 éven át a kupac füzetet és könnyen kereshető.
Apple pencillel pedig kb ugyanolyan gyors írni mint simán tollal. Billenytűzetnél meg attól függ hogy mennyire tudsz gyorsírni
Köszönöm a választ!:)
Én is a füzetbe írás híve voltam, csak a diasorok és a könnyebb összerendezhetőség miatt kezdtem egyre inkább praktikusnak találni az iPad-et.
Sajnos a gépelés nem megy olyan gyorsan, így a billentyűzetet be se szerzem feleslegesen:D Marad az apple pencil, várom nagyon a kipróbálását a vélemények alapján.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!