Mennyire éri meg iPad-re jegyzetelni egyetemen?
Van aki iPad-et használ? Mi a tapasztalata vele? Ha gyógypedagógia karon tanulsz, az előny, érdekel, hogy mennyit kell jegyzetelni stb.
Van olyan, hogy valahol nem engednek erre jegyzetelni? Bárczi, Eszterházy Jászberény van jelölve nekem
Van valaki, aki egy ilyen ergonómiai pöcsökségen, mint egy ipad, gyorsabban ír, mint a saját kézírásával? Azzal szeretnék megismerkedni. :D
A kézírást meg az ember otthon beszkenneli, aztán kereshető nyakra-főre. De ha nem elfelejteni akarja, akkor nem szkenneli, hanem begépeli otthon, az is egy, vagy inkább kettő átolvasás, és voila, már meg is rögzült. Ja, hát ha négy évig nem csinálta az ember, akkor persze egyszerűbb begyújtani a papírokkal, ha jön a november. :D
2-es! 2023 van! Miután elgyötörten hazamész, még nekiállsz válogatni a gyűrött papírokat és szkennelgetni? Meg a szkenneléseket elnevezgetni, tag-elni, rendszerezgetni és feltöltögetni valahova hogy meg is találd? Ezek után még nekiállsz tanulni? Ugyanmár! :D Én olyan emberrel szeretnék megismerkedni aki ezt precizen, egész képzés alatt elvégzi!
Kell egy kis gyakorlás, hogy a használt jegyzetlő app mindenfunkcióját készségszinten tudja kezelni az ember és előnyére legyen, ne hátráltassa. Innentől kezdve sokkal gyorsabban, jobban lehet jegyzetelni. (persze ha valaki nem műszaki antitalentum! :D) Lefényképezed a táblát és ráírod a saját dolgaidat, kiegészítéseidet. Ennél gyorsabb nem nagyon van.
#3 na, a tábla lefényképezése az viszont felvet erkölcsi problémákat. Ha neked fájó munka a szkennelgetés meg tagelgetés, hát, szedjél multivitamint. :D
#4, egy kis billentyűzet az pont olyan pocsék dolog, mint ha maga az ipadon üti az ember a látszatbillentyűket. Én gyorsan gépelek, tanfolyamot is végeztem, de gyorsan tudok írni is. Megértem, ha manapság ez már nem megy az átlagembernek. :D
#8: amúgy erdekes modon az iPad nincs annyira túlárazva, mint az iPhone.
Androidosból a Samsung tabletjei nagyon jók, azokkal nyugodtan lehet 5+ évre tervezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!