Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kedves mindenki. Örököltem...

Déltech kérdése:

Kedves mindenki. Örököltem 2db hangfalat. JBL I350P Amit én tudok. 8 ohmosak a hangfalak (3,2-8) Az RMS teljesítményük 350W. Semmin sincs a hangfalak meghajtásához. Mit javasóltok. Milyen erősítő és milyen végfok kellene hozzá?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
ez rendezvény-hangosításra való, ha otthonra kell nem célszerű ilyenen zenét hallgatni...
2023. jún. 6. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bolhapiacon, random bizományikban túrsz öreg erősítőt, aminek nagy teljesítmény mellé iszony nagy súly társul (tehát vélhetően rendes tápja van), laptopon EqualizerAPO segítségével rommá korrigálva lehet csapatni elfogadható minőségben bent is. Előnye ennek a felállásnak, hogy elég őszinte basszusokat lehet kicsalogatni belőle, még a reflexnyílások eltakarásával, pár dB bukóval bőven 40Hz alá is lemehetsz vele. Marad abból a 98dB érzékenységből elég akkor is a szokásos lakószobai bóvlihifik 88dB érzékenységű, korrekcióra bent emiatt kevésbé szoruló hangszóróihoz képest. Szóval hangerő az lesz. A piezo magasakat cserélném valami méretazonos, de ünnepelten korrekt minőségűre.
2023. jún. 7. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!