Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért szaggat psp-en a legtöbb...

Miért szaggat psp-en a legtöbb cso játék?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sok rengeteg jó játék is van DS-re, amiről Ti nem is tudtok.Például a Super Mario-k, bár ahogy nézem, titeket csak az FPS meg ilyen játékok érdekelnek.DS-re is vannak FPS-ek(pl Call of Duty-k), és el se tudjátok hinni, hogy MultiPlayer-ban milyen hihetetlenül jó tud lenni.A grafika lószart sem ér, ha a játék élménye mindezt viszonozza.Ha zavarnak a pixelek, ezt a Nintendo DSi XL-ben már alig lehet látni gyakorlatilag(többen is tanúsítják).Ám de végül a Nintendo megmutatta, hogy ki a király kézi konzolokban a Nintendo 3DS-sel!
2010. okt. 25. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy minket az FPS, meg az "ilyen" játékok érdekelnek, ezért vettünk hardcore gépet! ;)

Nintendo a cascual rétegek császára - ezt aláírom!

Elhiheted, hogy PSP-n sokkal élvezhetőbb a multi, csak hát neked egyből a ripityára törésen jár az eszed, akkor meg honnan tudnád? xD

A ki a király témában meg én bevárnám a PSP2-t+ha a Sony valóban elkezdi nyomatni, a DS-t ismét csak a cascual fogja venni - vagy aki utálja!

2010. okt. 25. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
(a PSP-t)
2010. okt. 25. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Én csak erre azt tudom mondani, hogy a 8 éves ki p.öcs feljön okoskodni, hogy mennyire jó a Nintendo!!

Pedig csak egy fos amire olyan játékok vannak, hogy egy pont követ egy másik pontot!

És ha neked a grafika nem számít, akkor nem tudom hogy tudod élvezni a játékot!

(mivel azt nagyon lehet élvezni hogy egy pixeles fos mozog a pixeles háttérbe)

ennyit a nintendo -ról a Sony tapasztaltabb mindenben! (pl. HD TV, a többi PS konzol,)

2010. nov. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!