Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért szaggat psp-en a legtöbb...

Miért szaggat psp-en a legtöbb cso játék?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az nem cso miatt van hanem mert a PSP-d processzora alacsonyabb sebessegre lett allitva

Ezt a CPU CLOCK XMB es a CPU CLOCK GAME flash menu pontban tudod allitani

asszem Deafult a legerosebb

2010. okt. 9. 22:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Emiatt is jobb a Nintendo DSi!Vesszen a PS, éljen a DS(i)!
2010. okt. 10. 07:36
 3/14 anonim ***** válasza:

2:

Tipikus szánalmas fanboy hozzászólás!

Ha DS-en szaggatnának a "kölyökjátékok", még nagyobb kula lenne!

És hogy ne süllyedjek le a te értelmi szintedre:

Az is igaz, amit az 1. írt, de mellette még a memkariról történö olvasás is elöidéz szaggatást!

A streamelés, az adatok betöltése, általában a játék egy meghatározott pontjainál(pl. átvezetö videók) történik, UMD-röl!

De te mivel memkariról nyomatod...

2010. okt. 10. 09:28
 4/14 anonim válasza:

Na akkor tegyük rendbe a dolgokat :D

Vegyél egy psp játékot alapul, legyen meg belőle az ISO és a CSO kiterjesztésű változat is. Tedd fel mind a kettőt és észreveszed, hogy az ISO nem szaggat egyáltalán, míg a CSO igen. Ugyanakkor észreveszed azt is, hogy a CSO pár száz megával kevesebb, mint az ISO. De szerintem megéri ISOban játszani, legalább úgy nem szaggat és nem rontja a játékélményt.

A nintendo dsi-re meg annyit, hogy a 7 évvel ezelőtt megjelent nokia n-gage telefonnal vetekszik a grafikája :)

2010. okt. 19. 00:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Előzőnek: a grafika lószart sem ér, térj már észhez.A játék élménye fontos, és ahogy látom, téged csak a grafika érdekel, ami elég szánalmas, ahogy te magad is az vagy ezáltal.
2010. okt. 19. 06:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Előző:

Természetesen igazad van, a játékélmény is fontos a , de nem olyan játéknál, aminek a ritka alacsony FPS-e és az összehányt textúrája élvezhetetlenné teszi az amúgy jó játékélményt!

Minél filmszerűbb a játék, annál élvezhetőbbek az átvezető videók is pl.!

(Amúgy nem én írkálom majdnem minden PSP-s és Nintendo-s kérdéshez, hogy "Vesszen a PS és az Xbox, éljen a DS(i)"! xD

Kinek melyik!

Próbáltam már én is Nintendot, nem nagyon győzött meg(inkább az eőrsebb történetű, filmszerűbb jellegű játékokra vagyok kihegyezve, tehát hardcore játékos vagyok), de ez még nem jelenti azt, hogy most mindenhova ezt írom, szóval nem csak annak az illetőnek kéne észhet térnie! ;) )

2010. okt. 20. 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:

"észhez"

Bocsi a helyesírási hibáért!

Hogy azért ne OFF-oljak én sem:

Nekem megvan a God of War: Chains of Olympus, UMD-n és CSO-ban!

CSO-n nagyon gyorsan betölt, de ahogy még annó írtam, a streamelés miatt néha-néha(főleg egyes videóknál, illetve a játék elején) beszaggat!

UMD-n pont fordítva van a dolog, tehát pár percet várni kell, de szakadásmentesen tolhatod! ;)

2010. okt. 20. 21:48
 8/14 anonim válasza:

De a lényeg : ISO-val kell játszani : Nem tölt sokat (UMD borzasztósokat tölt, főleg FAT PSP-n) és NEM SZAGGAT!!!!

Ja és a játékélmény a psp-n hatalmas jó, multiplayeres játékokon egyaránt.

Csak próbáld ki DS-en a GTA chinatown wars-t ,vagy PSP-n a Vice City Storiest. Igazából a DS hatalmas játékélménye csak a minijátékokban bontakozik ki, és inkább arcade jellegűek rá. PSP milliószor jobb, ezt persze mindenki tudja aki nem ds-t vett helyette és nem akarja azt érezni hogy bebukta a pénzét ezért fikázza a PSP-t :D

És nem tudsz a játékban sem elmélyülni, mert folyton 2 kijelzőt figyelsz. A DS-en egy játék sincs, amiben minimális realisztika fedezhető fel. És mondom, a játékélménye annyi mint egy régi NGAGE játéknak, egy kis plusz tapizós kijelzővel.

2010. okt. 24. 23:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nem bántam meg, hogy DS-t vettem, mert tudtam, hogy jobb a gagyi PSP-nél.Ha látok egy elveszett PSP-t, akkor annak az lesz a sorsa, hogy ripityomra töröm, mert a volt olyan hülye, aki azt vette meg=)
2010. okt. 25. 06:45
 10/14 anonim válasza:
És miben jobb? :D Játékélmény....attól függ melyik játék. Most egy kutyasimogatós tapikijelzős játéknak miért van olyan hatalmas játékélménye, a pixeles, java játék szintű grafikán???
2010. okt. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!