Szerinteket 20 ezer forint értékbe milyen videókártyát érdemes venni? Olyan kéne amin a legtöbb játék elmegy. (proci 4 magos, ram 2GB)
24.5k-ert van Sapphire Radeon HD5830 Xtreme 1 Gb.
Ez minden jatekot velisz.
Tobbi VGA eleg szar ehhez kepest ebben az arban.
Ha rám hallgatsz nem veszel sapphire HD 5830-at.
Érdekes egy gigabyte gyártmányú HD 5830 35 ezer fölött van.
Ez a sapphire gyártmány annyit is ér amennyibe kerül.
Haverom megjárta ezzel a kártyával. Megvette hogy most hűde olcsó meg minden aztán 2 hónap után kuka.
Amúgy 4 magos proci mellé nagyobb kaliberű VGA-t nézz mint ami 20 ezer Ft-ből kijön.
4 magos proci mellé minimum GTS 450 vagy ha ATI-ban gondolkodsz akkor HD5770. De inkább erősebb.
Ha meg mindenképp kb max 20 ezer akkor vagy GT 440 vagy HD 5670. De ezekkel 100% hogy VGA limites lessz a gép.
Elozo:
Ha nem olvasol hireket akkor legalabb ne probalj meg ertelmes emberkent viselkedni.
1 honapja 37k volt ez a Sapphire, csak raktarsopres van, mert jonnek ujabb Sapphire gyartmanyok, es elakarjak passzolni gyorsan.
De ugyanannyit tud, mint a Gigabyte (marmint termeszetesen vannak kulonbsegek), es az, hogy 1db haverodnak elromlott megesik, hibas darabok mindig vannak.
Nekem is volt mar olyan, hogy elso naptol kezdve alapbol hibas darabot kaptam, aztan kicsereltek, es a masik azota is mukodik (kiveve hogy azota lecsereltem erre a Sapphire 5830-ra).
Es neked az 5770 nagyobb kaliberu mint az 5830?
Az is jo VGA volt, de meg regebbi, mint az 5830 (ezalatl egyertelmuen gyengebb is)
A fent említett HD5830 a megérős...megéri rádobni azt a kis pluszt. Az 5770 sem rossz, de kb ugyanannyiba kerül és lassabb (igaz érezhetően kevesebbet is fogyaszt/hűvösebb.
Viszont a 2GB RAM könnyen kevés lehet egy ilyen rendszerben, főleg ha 64bites Win7 oprendszert (vagy Vista-t persze) használsz.
Szerintem akkor 5750 lehetett (újonna vette?)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!