Csab Bika kérdése:

UHD 3d tv-nél is gyenge a 3d-s élmény mint a full hd-nál?

Figyelt kérdés

Engem még izgat a 3d élmény, a lényeg hogy uhd tv aktív vagy passzív legyen? Full hd-nál elég gyengének tartom a passzív 3d-t lg tv-n samsung meg mintha villogna.

Most 165 centis uhd tv-t akarok venni, a kérdés hogy megéri e 3d-st választani vagy nem?

2023. ápr. 17. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha neked megfelel, hogy feleződik a bontás és fényerő, mindenképpen azt válaszd.
2023. ápr. 17. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Már nem létezik új 3D tévé. Nem tudsz olyat választani.
2023. ápr. 18. 07:32
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy az előttem szóló mondja, nincsenek új 3D TVk, már ezelőtt sok évvel is csak pár felső kategóriás darab volt. Nincs rá anyag sem. Az új "3D" a Virtuális Valóság (VR) szemüveg, azzal is el lehet bohóckodni egy kicsit. Játék nem nagyon van rá ugyanúgy ahogy 3Dre se volt igazán anyag ami egy hónapnál tovább érdekes lett volna.
2023. ápr. 18. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:

"Az új "3D" a Virtuális Valóság (VR) szemüveg, azzal is el lehet bohóckodni egy kicsit. Játék nem nagyon van rá ugyanúgy ahogy 3Dre se volt igazán anyag ami egy hónapnál tovább érdekes lett volna."

Ez meg egész egyszerűen nem igaz.

2023. ápr. 18. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

#4 Indoklás miért nincs?

A 3D filmek 99%a nem 3D be volt forgatva, hanem régi filmeket előhúztak és kivagdostak pár elemet amit a térben előre hátra tologattak. A TVk gyenge fényerejű, alacsony felbontású, elmosódott képet adtak. Technológiától függően macerás kiegészítővel ami a szemet is erősen fárasztotta és sokaknak rosszullétet okozott. Annak ellenére, hogy minden gyártó minden TVvel ezt tolta akkora bukás let mint a ház és teljesen eltűnt a piacról mert körülbelül az első pár filmig volt érdekes mindenkinek.

A VR szemüvegre jelenleg egy általánosan elismert jó játék van a Half Life Alyx. Az összes többi valami minijáték vagy ugyanannak a pár gimmicknek az ismételgetése. Az összes VR szemüveggel van valami gond, talán az új PS2 VRen kívül. A technológia még annyira nincsen kiforrva mint a 3D, az emberek egy nagyobb százaléka képtelen használni a headsetet mert rosszul lesz tőle. A headsetek egy része szolgáltatáshoz/regisztrációhoz van kötve ami azt jelenti, hogy csak ott használható ahol engedik.

2023. ápr. 18. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:

"A VR szemüvegre jelenleg egy általánosan elismert jó játék van a Half Life Alyx."

Baromság.

"Az összes többi valami minijáték vagy ugyanannak a pár gimmicknek az ismételgetése."

Szintén.

"Az összes VR szemüveggel van valami gond, talán az új PS2 VRen kívül."

A psvr2 a bontást leszámítva minden téren elavult.

"az emberek egy nagyobb százaléka képtelen használni a headsetet mert rosszul lesz tőle"

Az első órák után elmúlik a motion sickness. Ráadásul az _összes_ játékban van émelygést megszűntető funkció.

"#4 Indoklás miért nincs?"

Ha lenne bármi személyes tapasztalatod pc/standalone vr-al, le sem írtad volna a kreténségeidet. De parancsolj:

[link] - 4500+ játék és alkalmazás. Alig van, tényleg. Meg lehet nézni az értékeléseket is.

Még néhány ezer (van átfedés):

[link]

2023. ápr. 18. 13:15
 7/11 anonim ***** válasza:

#6 Az, hogy jelzővel illetsz minden érvet az továbbra sem indoklás. Segítek egy picit: például ha érvelni szerettél volna az ellen, hogy az Alyxon kívül van normális játék VR-re akkor megsértődsz mint egy tíz éves hanem felsoroltál volna mondjuk egy tucat példát (ami lehetőleg nem egy normál játék semmi különbséggel csak VR nézettel). Bedobsz egy listát a VR játékok számáról mintha az bármit is jelente a minőség szempontjából. Gondolom azért van tele a store milliónyi gagyi grafikás szöszmötölős játékkal ami semmit nem ad VRben hozzá csak azt, hogy a fejedből nézel ki. Mobilra van több százezer játék mégis mindegyik második egy Candy Crush klón.

Arra viszont tényleg kíváncsi lennék mi a gond PSVR2vel azon kívül, hogy kell hozzá egy PS5.

2023. ápr. 18. 14:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Semmi sértődés nincs, mindenre ott a cáfolat. Ha nem tudsz olvasni, nem az én gondom.

"Mobilra van több százezer játék mégis mindegyik második egy Candy Crush klón."

A statisuztika, amiből ez az állítás levonható, hol található?

2023. ápr. 18. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 A "baromság" nem cáfolat. A te gondod ugyanaz ami a hozzád hasonlóké akik beköpnek sértéseket komment gyanánt és azt hiszik ezzel minden el van intézve. Azért is szoktam rákérdezni ezekre, mert mindig gyorsan eljutunk oda hogy "Nem vagyok hajlandó vitatkozni". Semmi gond, bárki visszaolvassa majd ezt a láncot és látja, hogy egyetlen állításra sem válaszoltál semmivel. Ilyentén pedig nagyon gyenge próbálkozás fordítani a kérdések folyamán. Majd ha te válaszoltál akkor én is válaszolok, de mivel te nem fogsz ezért nekem sem kell. Jónapot.
2023. ápr. 18. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, ott vannak az értékelések, játékok ezrei. És ez csak 2 store. Vergődhetsz, de a vr él és virul, egyre több eszközzel, egyre több szoftverrel.
2023. ápr. 18. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!