Vezeték nélküli Bt fül-vagy fejhallgató jobb? Lent
Van fejhalgatom is megvagyok vele elégedve.
Van ez az agyvadugós amik nincsenek összekötve azoknak is szep a hangzasuk.
Volt agybadugós összekötve avval nem voltam megelégedve artogatott a drót, szep hangzasa volt de nem volt praktikus szamomra.
Telefonon hallgatom a zenet akkor mind a 2 szepen szol.
Notebookon jatszok akkor a fülbedugós igen rosszul adja vissza a hangokat de a zenénél nincs baj.
Fejbedugosat ajanlanam mivel kisebb helyet foglal nincs súlya.de ha pc-vel kötöd össze akkor nem.
#4 "Fejbedugosat ajanlanam mivel kisebb helyet foglal nincs súlya.
És na nem számít a súly?
van egy qcy qs1 - esem, egy qcy qs2 -esem ezek fejbedugosak az egyesnek szerintem szebb a hangzása de kisebb a powerbankos doboztöltője 300mah a 2-esnek 800mah-os.
könnyű jól illeszkedik a fülbe 6-7 órá simán kihozható belőle.
marshall major 4, fejhallgató 80 óranyi zenehallgatást igér, nem mértem az időt de 1x már lemeritettem ezt főleg a notebookhoz hasznalom, pár óra utan már kenyelmetlenné válik érződik a súlya, nyomja a füleimet.
mobilon a hangzás az ár érték arányát tekintve annyival nem jobb mint a fejbedugósoké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!