Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV mögötti ambient light ad...

TV mögötti ambient light ad valamit az élményhez (film/játék)?

Figyelt kérdés
Idén tervezek venni egy tv-t. Jelenleg LG C2, G1 vagy Philips OLED807 (65") van kinézve. Valószínűleg az áruk fogja eldönteni, de kíváncsi lennék azok véleményére, akik ambient light-al szerelt tv-t használnak, hogy mi a véleményük róla.

#élmény #LG #Philips #TV #OLED #ambient light
2022. febr. 5. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos nincs ilyen tv-m, de rokonomeknak igen, neztunk naluk filmet, elegge feldobja az egeszet. Ugyhogy szerintem nem rossz dolog ez. Nyilvan ki tudod kapcsolni, ha eppen nem akarod hasznalni. Semmikep sem lesz hatrany az biztos. Sajnos nem emlekszem a tvjuk markajara.
2022. febr. 5. 23:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem üzletben sosem fogott meg a Philips Ambilight. Viszont Philips OLED TV lett a választott TV és azt kell, hogy mondjam, hogy sokszor bekapcsolom az Ambilightot. Nem minden filmhez jön be, nem jöttem még rá amúgy magam sem, hogy miért. De legtöbbször be van kapcsolva. Pár napja néztem egy sötét barlangos filmet, ahol a sötétben lámpával világítanak: nagyon brutális volt, hogy amikor a fény a képernyő széléhez közel volt, akkor a "lámpa fénye" valóban rajt volt a falon is. Remélem érthető :)

Na ez nagyon ott volt.....

OLED807 jó választás: OLED.EX panel lesz benne.

2022. febr. 6. 02:36
 3/10 Salx Narval ***** válasza:
Nálam mindig volt egy gyenge világítás a TV-k mögött, már ez a derengő lilás fény is kellemesebb hatású mint a teljes sötétség feltételezem , hogy ez az enyémnél jóval többet javít a közérzeten és persze a látványos is. Amúgy ezt a fénycsövecskét is direkt TV-k hoz készítették és egy vászonszerű anyag is van hozzá amit a falra kell ragasztani, de ez már egy nagyon régi cucc.
2022. febr. 6. 03:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg, ha nem tetszik, 14 napod lesz visszaküldeni.
2022. febr. 6. 05:09
 5/10 A kérdező kommentje:
2-es értem mit mondasz. Lehet a végén a Philips lesz a befutó, de először még jelenjenek meg.
2022. febr. 6. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Olvass könyvet, azzal nincs ennyi probléma.
2022. febr. 6. 13:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Azt is szoktam. Jelenleg a Törött angyalok című könyvet olvasom.
2022. febr. 6. 13:21
 8/10 menta34 ***** válasza:
Nagyon hangulatos az ambilight, nekünk a hálószobában az van, a nappaliban meg LG oled. Viszont nézd meg és próbáld ki a távirányítókat, egy LG magic remote sokkal jobb, mint a philips tv-ké, ami sajnos bazi nagy, ezer gombbal és nehezen átlátható.
2022. febr. 7. 12:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Majd mindenképp ránézek. De szerintem ki-be kapcsolódás és egyszeri beállításig kell csak távirányító. Hangvezérlés van ezeken?
2022. febr. 7. 12:10
 10/10 A kérdező kommentje:
kapcsolás*
2022. febr. 7. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!