Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A modern videójáték konzolokat...

A modern videójáték konzolokat miért nem lehet hardveresen moddolni?

Figyelt kérdés
A PS1-PS2-es korszakban egy csippet szereltek az alaplapba, onnantól kezdve minden backup játék lemezt lejátszott a gép. A későbbi konzolokra is voltak amolyan softmod megoldások, de azok szerintem soha nem voltak olyan stabilak mint a hardveresek. PS3, Xbox 360-ra voltak optikai meghajtó emuláló hardverek is (ODDE), amiknek az volt a lényegük, hogy fel tudtál csatolni egy ISO fájlt erre az eszközre elhitetve a konzollal, hogy éppen egy gyári játék lemezt futtatsz rajta. Akkoriban egy szaki azt nyilatkozta, hogy ez a megoldás a későbbi újabb konzoloknál is működhetne elvileg, mivel egy ilyen ODDE eszközt legyártani lényegesen egyszerűbb feladat mint a konzol teljes szoftveres védelmét kiiktatni. Nem is értem, hogy ezek a hardveres modok miért mentek ennyire ki a divatból.

2023. ápr. 11. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 erre ott a pc

aztán lehet sirankozni hogy valami nem jelenik meg a sok tolvaj miatt

meg nem lehet vele online normálisan játszani a sok cheater, modder miatt

2023. ápr. 11. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 amúgy igen. ma már megfizethetők a játékok, a többség (világviszonylatban) szerintem már pc-n is veszi a játékokat
2023. ápr. 11. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
#4 szerintem meg nem. dlc sincs túl sok
2023. ápr. 11. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!