Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A videójátékokkal játszás az...

A videójátékokkal játszás az egy kortalan tevékenység?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 08:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem igen, bár valószínűleg a nyugdíjas generáció, aki soha életében nem játszott nem fog elkezdeni. De biztos vagyok benne, hogy akik most nőnek fel és gyerekkoruk óta játszanak, azok egész életükben játszani fognak.
2022. dec. 30. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Az. Ahogy a Disney mesék nézése is. 🥰
2022. dec. 30. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem fizikai teljesítményhez kötött, lehet kortalan, de ahogy nő az életkor, szerintem csökken az érdeklődés a játékok iránt, valakinél lassabban, valakinél gyorsabban. Ez esetleg nem vonatkozik társas- és csapatjátékokra, pl. kártya. Biztos van mondjuk 80 éves gamer is, de elég ritka.
2022. dec. 30. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Például anyukám is lassan 60 éves, mégis tolja a candy crushoz hasonló játékokat a telefonján. Keresztapum igazi nagy arc, kedvenc játékai voltak a COD játékok még "idős" korában is.
2023. jan. 11. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!