Busai13 kérdése:
Mit fejlesszek még a gépembe, hogy jól fusson a Gta 5 rp? Szaggat, pedig el kéne bírnia (én szerintem) néha jól megy de aztán megint el kezd szaggatni.. Nem tudom mit tegyek..
Figyelt kérdés
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz
Ram: 8,00GB (fogok bele venni 16GB 1600MHz,mert csak ekkorát bír el az Alaplap)
Videókártya: NVIDIA Geforce GTX 1050 Ti
2023. febr. 10. 22:27
2/5 anonim válasza:
nem a géped miatt szaggat. GTA5öt ennek a konfignak el kell vinnie. Lehet a neted a gyenge vagy a szerver amin játszol az laggol. Ha több szerveren is laggos a játék, akkor a neteddel lesz a baj.
vedd le low grafikára és ha úgy is szaggat a játék, több szerveren is, akkor a neted gyenge. Lődd ki a torrentet, mindent ami a játék mellett fut és feleslegesen használja a netet
4/5 anonim válasza:
Ahogy írták előttem ez inkább net probléma lesz.
5/5 anonim válasza:
A gta-v nek futnia kell mert 2014-es játék, ha tényleg le akarnál vmit cserélni akkor a processzort cseréld le, az a baj hogy ahhoz kell új alaplap is. a videókártya is jó. Szerintem azt nézd meg hogy hova lett telepítve, lehet hogy túl van terhelve az egyik meghajót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!