A padláson találtam egy Showbox S-200 PVR digitális műholdvevőt. Ezzel lehet-e MindigTV antennával földfelszíni TV adást nézni?
Figyelt kérdés
Ennyi infót sikerült róla találnom: [link]
Elvileg 2009 környékén jelent meg ez az eszköz. Az előlapján rajta van a DVB jelzés, de mivel ez egy műholdvevő nem biztos, hogy a földfelszíni digitális adók vételére is alkalmas.
2023. ápr. 9. 00:45
11/14 A kérdező kommentje:
#10 És azt rá kéne szerelnem az antennára? Hú.. basszus én tuti nem megyek fel a tetőre, tériszonyom van.
2023. ápr. 10. 01:34
12/14 anonim válasza:
Akkor a földről nézd meg, hogy van-e fej a tükörben és jön-e le belőle koax kábel.
14/14 A kérdező kommentje:
#12 Cserkész távcsővel megnéztem. Van fej a tükörben, viszont a koax kábel sajnos el lett vágva. Ez valószínűleg a MindigTv szervízes műve volt, mert azon a becsövezésen hozta be a MindigTV-t amin a parabola volt bekötve.. Nyilván így akart a kiadásain spórolni, mert nagyapám jogosult volt annak idején az ingyenes bekötésre..
2023. ápr. 10. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!