Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régebben miért voltak jobb...

Régebben miért voltak jobb hangrendszerek a TV-kben?

Figyelt kérdés

Van egy régi Panasonic képcsöves Tv-m, de már HD felbontással rendelkezik. 4 darab hangszóró van a TV-ben, 2 mély-közép meg 2 magas két-két oldalt. Asztalon volt a TV, de ha mellette volt a távirányító, akkor még az is remegett rajta, sokszor azon halgattuk a zenét, AV csatlakozón rákötöttük az audio bemenetre a CD/MP3 lejátszót.

A jelenlegiek pedig eléggé gyér hanggal rendelkeznek, pedig ha akarnák, biztos tudnának jobb hangszórókat beletenni.

2023. márc. 17. 15:30
1 2
 11/11 Salx Narval ***** válasza:
65%
Én is szerettem a régi TV- hangját, a térhangzása is kielégítő volt önmagában hallgatva is. Az új nálam is csak kiegészítő hangrendszer használatával nyúlt elfogadható hangélményt, na de nem is hangzása miatt vettem be volt kalkulálva, hogy kelleni fog hozzá.
2023. márc. 18. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!