Melyik 2.1-es hangrendszer lehet a jobb?

Figyelt kérdés

LG SJ7 - 110.000 Ft

[link]

vagy

Jamo DS7 - 150.000 Ft

[link]

Az LG SJ7-et hallottam, elég jól szólt. A Jamo-ról semmit nem tudok, elég új.

Szerintetek jobb lehet?

2017. dec. 3. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

azt ugye tudod hogy ezek nagyon ratyi cuccok?

se dinamika, se hangerő, se részletesség nincs, kifejezetten azoknak találták ki akiknek fogalmuk nincs, de kell valami hangszóró a tv-hez

inkább ilyet vegyél, ez jól szól, aktív, nem kell hozzá erősítő, van optikai bemenet, stb.

[link]

2017. dec. 3. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:

"... aktív, nem kell hozzá erősítő, van optikai bemenet"

Ez mind elmondható az LG-ről és Jamo-ról is.

Sőt mindkettő bluetooth-os, illetve az LG-ben beépített aksi is van, így hordozható hangfalként is funkcionál.

Szóval ha a tudást nézzük, akkor pont, hogy a Klipsch marad el...

De elsősorban a hangzás érdekel amúgy...

2017. dec. 3. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ó, hát persze, minden egyben és még vezeték sem kell hozzá! Ha már ez nem riaszt el, akkor teljesen mindegy mit veszel, úgyis jónak fogod találni a hangját, bármilyen rosszan is szól.

A linkelt Klipsch fényévekkel jobb ezeknél a gagyi tucathangfalaknál.

2017. dec. 3. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:

kérdező: pont azért javasoltam ezt mert a klipsch az HANGFAL

amiket linkeltél azok meg ilyen műanyag szarok, nincs köze egymáshoz a kettőnek

olyan mint egy deawoo meg egy bmw

2017. dec. 4. 01:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké, hiszek Neked.

Valószínű, hogy majd próbálok olyan helyet keresni, ahol meglehet az említett Klipsch-et hallgatni. Ilyen árban már tényleg érdemes...és későbbre tolódik így a vásárlás.

Mert már sokszor hallottam ezt, hogy Denon Heos soundbar meg a JBL SB 450 ilyen-olyan jó... mondtam hogy LG rendszerem van jelenleg. Az volt a válasz, hogy ezek mérföldekkel jobbak, az LG sz.r.

És amikor meg meghallgattam a Denont és a JBL-t, na az volt a meglepi: az LG-m közelébe nem értek. Más kategória az LG, annyival jobb.

Ilyenem van: https://www.youtube.com/watch?v=T1ptdEc5Ep0

Na annak is örülnék, ha olyan terméket kapnék, ami már megközelíti...mert jelenleg nem hallottam olyan cuccot, ami még csak a közelébe is érne.

2017. dec. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!