Melyik 2.1-es hangrendszer lehet a jobb?
LG SJ7 - 110.000 Ft
vagy
Jamo DS7 - 150.000 Ft
Az LG SJ7-et hallottam, elég jól szólt. A Jamo-ról semmit nem tudok, elég új.
Szerintetek jobb lehet?
azt ugye tudod hogy ezek nagyon ratyi cuccok?
se dinamika, se hangerő, se részletesség nincs, kifejezetten azoknak találták ki akiknek fogalmuk nincs, de kell valami hangszóró a tv-hez
inkább ilyet vegyél, ez jól szól, aktív, nem kell hozzá erősítő, van optikai bemenet, stb.
"... aktív, nem kell hozzá erősítő, van optikai bemenet"
Ez mind elmondható az LG-ről és Jamo-ról is.
Sőt mindkettő bluetooth-os, illetve az LG-ben beépített aksi is van, így hordozható hangfalként is funkcionál.
Szóval ha a tudást nézzük, akkor pont, hogy a Klipsch marad el...
De elsősorban a hangzás érdekel amúgy...
Ó, hát persze, minden egyben és még vezeték sem kell hozzá! Ha már ez nem riaszt el, akkor teljesen mindegy mit veszel, úgyis jónak fogod találni a hangját, bármilyen rosszan is szól.
A linkelt Klipsch fényévekkel jobb ezeknél a gagyi tucathangfalaknál.
kérdező: pont azért javasoltam ezt mert a klipsch az HANGFAL
amiket linkeltél azok meg ilyen műanyag szarok, nincs köze egymáshoz a kettőnek
olyan mint egy deawoo meg egy bmw
Oké, hiszek Neked.
Valószínű, hogy majd próbálok olyan helyet keresni, ahol meglehet az említett Klipsch-et hallgatni. Ilyen árban már tényleg érdemes...és későbbre tolódik így a vásárlás.
Mert már sokszor hallottam ezt, hogy Denon Heos soundbar meg a JBL SB 450 ilyen-olyan jó... mondtam hogy LG rendszerem van jelenleg. Az volt a válasz, hogy ezek mérföldekkel jobbak, az LG sz.r.
És amikor meg meghallgattam a Denont és a JBL-t, na az volt a meglepi: az LG-m közelébe nem értek. Más kategória az LG, annyival jobb.
Ilyenem van: https://www.youtube.com/watch?v=T1ptdEc5Ep0
Na annak is örülnék, ha olyan terméket kapnék, ami már megközelíti...mert jelenleg nem hallottam olyan cuccot, ami még csak a közelébe is érne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!