Az egyetemi jegyzetelésre (kézírással, tollal csak az I-pad alkalmas?
Ipad! (És nem i-pad!)
Nos a sima kilencedik generációs ipad tavaly 135 ezer Ft-ert ajándék ár volt, egy belépő szintű Tabletről beszélünk ami nyilván nem tud nagyon túl sokat nyilván ezt tartalomfogyasztás ra találták ki tehát nem ezen kell majd videót vágni de ezt leszámítva minden napi tevékenységekre igen jól használható :D rengeteg ismerősöm döntött úgy hogy iPad et vesz jegyzetelésre vagy csak szórakozásra tartalmat fogyasztani.
Nekem a munkám olyan hogy lehet nézni a tévét és úgy ne unatkozzak hogy nagyobb képernyő lássam a dolgokat én lényegébe azért vettem meg az ipadet. Jelenleg 194 ezerre ment fel az ára szóval nem tudom. Ipadot azért szeretjük mert relatíve hosszú frissítés idővel rendelkezik öt évig nem fog belassulni megfogja kapni minimum öt évig a frissítéseket és még utána is pár évig bátran használható abszolút jól van összerakva jópofa extrái funkciói vannak jegyzetelés te is szórakozásra is tartalom fogyasztása több mint tökéletes az androidos vonal ez sajnos nem tudja az androidos vonal 2 év után már nem kap frissitest, Ott sajnos nincs ilyen jó az ökoszisztéma, viszont ha az iPad mellett döntesz akkor kompromisszumot kell kötnod, hiszen prezentációkat készíteni nem olyan egyszerű vagyis nem olyan megszokott minthogy azt windowson vagy Android on tennéd ezekkel jól utánanézni és azután dönteni hogy neked megéri-e. Én azt szoktam mondani hogy ne bonyolítsd az életed vegyél egy iPad et vagyis mind addig azt mondtam amíg ilyen 130 000 Ft körül lehetett kapni iPad eket most hogy 194 000 Ft nem tudom a fele tudja én egy biztos nem adnék érte:D
Azt ne felejtsük el, hogy toll nem jár hozzá, az 55900 Ft (az olcsóbbik verzió...) ha az eredetit nézzük. [link]
Viszont néhány Androidos tablet is támogat tollakat, és azokhoz modelltől vagy típustól függően adnak tollat, vagy lehet venni hozzá egy kicsit olcsóbban (de akkor is min. 20e Ft körül). Még csak nem is az Apple gyártotta az első ilyet, és nem a régi rezisztív eszközökre gondolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!