Mi az a "VHS" kazetta?

Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"családi események házi rögzítése" - ezt is a lejátszóval?
2023. febr. 23. 17:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Na most az igazság az, hogy pontosan tudom, hogy mi az a vhs.

Olyannyira, hogy még előadást is tartottam belőle más osztályoknak.

(Ebbe bele kell érteni a mágnesszallagot is)(Tehát magának a technológiának a működését).

Javítottam már lejátszót, illetve magát a kazettát is, mivel előbbi betépte a szallagot. Elég rossz érzés volt, hogy akartam kivenni és látom, hogy beszorult

a szallag a lejátszóba. Végül sikerült kiszedni, és nem volt mit veszítsek, úgyhogy

megjavítottam. Eléggé sajnálom mondjuk az iskolámba csak kb.engem érdekelnek ezek

a "régebbi" dolgok. Csak kíváncsi voltam, hogy itt mit írnak. Azért köszönöm,

hogy válaszoltatok. 14/F

2023. febr. 23. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor ennek sok értelme volt, szerencsére csak 5 percet raboltál az időmből, bár 1 is sok lett volna.
2023. febr. 23. 19:43
 14/15 Salx Narval ***** válasza:

"11" Ne legyél már ennyire értetlen, Hi-Fi hang minősége az asztali videómnak van és nyilván zenét sem a kameráról hallgattam, annak ellenére, hogy akár arról is lehetne.

Kérdező : Semmi értelme nem volt eltitkolni, hogy nem ismeretlen előtted a VHS technológia. A konkrét kérdéseidre is válaszoltunk volna.:D

2023. febr. 24. 04:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Most nézem, hogy végig szallagnak írtam a szalagot.

Amúgy lenne még egy kérdésem, bár kevésbé kapcsolódik a mágnesszalaghoz, de egy

kazettás magnó, úgyhogy azért kicsit mégis. Az a tünet, hogy van a módválasztó, ami egyben a bekapcsoló gomb is, de ugye off állásában kéne működnie a deck részének.

Na most egyszer csak észrevettem, hogy nem működik. Azt hittem, hogy valami baja van,de nem hallottam se a motort, se azt, hogy a hangszórók búgtak volna. Meg ugye bekapcsolásnál is pattanna egyet a hangszóró. Szétszedtem megnézni mi a baja, és kiderült, hogy a kapcsolóval van valami, mert amikor félúton van akkor kezdett el áramot adni a decknek, de akkor már a tunert lehet hallani. Ha teljesen a tuneren van akkor úgy az a része működik. Szóval hogyan tudnám megjavítani a kapcsolót?

2023. febr. 25. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!