Mi az a "VHS" kazetta?
Na most az igazság az, hogy pontosan tudom, hogy mi az a vhs.
Olyannyira, hogy még előadást is tartottam belőle más osztályoknak.
(Ebbe bele kell érteni a mágnesszallagot is)(Tehát magának a technológiának a működését).
Javítottam már lejátszót, illetve magát a kazettát is, mivel előbbi betépte a szallagot. Elég rossz érzés volt, hogy akartam kivenni és látom, hogy beszorult
a szallag a lejátszóba. Végül sikerült kiszedni, és nem volt mit veszítsek, úgyhogy
megjavítottam. Eléggé sajnálom mondjuk az iskolámba csak kb.engem érdekelnek ezek
a "régebbi" dolgok. Csak kíváncsi voltam, hogy itt mit írnak. Azért köszönöm,
hogy válaszoltatok. 14/F
"11" Ne legyél már ennyire értetlen, Hi-Fi hang minősége az asztali videómnak van és nyilván zenét sem a kameráról hallgattam, annak ellenére, hogy akár arról is lehetne.
Kérdező : Semmi értelme nem volt eltitkolni, hogy nem ismeretlen előtted a VHS technológia. A konkrét kérdéseidre is válaszoltunk volna.:D
Most nézem, hogy végig szallagnak írtam a szalagot.
Amúgy lenne még egy kérdésem, bár kevésbé kapcsolódik a mágnesszalaghoz, de egy
kazettás magnó, úgyhogy azért kicsit mégis. Az a tünet, hogy van a módválasztó, ami egyben a bekapcsoló gomb is, de ugye off állásában kéne működnie a deck részének.
Na most egyszer csak észrevettem, hogy nem működik. Azt hittem, hogy valami baja van,de nem hallottam se a motort, se azt, hogy a hangszórók búgtak volna. Meg ugye bekapcsolásnál is pattanna egyet a hangszóró. Szétszedtem megnézni mi a baja, és kiderült, hogy a kapcsolóval van valami, mert amikor félúton van akkor kezdett el áramot adni a decknek, de akkor már a tunert lehet hallani. Ha teljesen a tuneren van akkor úgy az a része működik. Szóval hogyan tudnám megjavítani a kapcsolót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!