Kazetta lejátszó probléma (?)
Figyelt kérdés
Az alany egy Sony MHC-RX50 mini Hi-Fi.
A kazetta lejátszó pedig semmit sem csinál. Leírnám a hibát, de nem igazán értek ezekhez, nem mai technika. Ezért inkább felvettem:
( [link] )
Mi a probléma? Hogyan javítható?
2022. dec. 21. 17:19
1/8 anonim válasza:
A hiba bemutatásához sem értesz!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! 🙂👍 Akkor még várok olyan válaszra, aminek köze van a kérdéshez előrehaladást jelenthet.
2022. dec. 21. 18:01
3/8 DK-s válasza:
#1-nek igaza van.
Ebből a felvételből semmi nem állapítható meg. Látok egy kazetta-lejátszó részt, hallok valami zúgást meg kattogást, oszt jónapot.
4/8 A kérdező kommentje:
Mivel ennyi történik 😀 Ti, hogyan vennétek fel a semmit? Mivel ahogy írtam, semmi nem történik.
2022. dec. 21. 20:02
5/8 anonim válasza:
A fej nem tud megfordulni, sőt most konkrétan keresztben áll. A forgató mechanizmus a kattogó hang, tehát a fej vezérlése elektronikusan vélhetően jó. Tippem, hogy valami alkatrész eltörhetett. Szóval cumi.
6/8 A kérdező kommentje:
Hogyhogy "nem tud megfordulni"? Illetve nem értem, miképpen törhetett volna el.
2022. dec. 21. 20:35
7/8 A kérdező kommentje:
Ui.: Az "A Deck"-ben jól áll, de ugyanazt csinálja.
2022. dec. 21. 20:41
8/8 anonim válasza:
Elszakadt a hajtószíj. A motor pörög, az hallatszik, de a vezérlés olyan, hogy minden mechanikus mozgatást a meghajtásról vesz mindenféle elektromágnesekkel fogaskerékhez hozzányomott fogaslécekkel. Ha nincs hajtás, semmi nem megy, a fejmozgatás sem.
Kell egy szíjkészlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!